Järla en förening där man vill verka
Järla IF FK grundades 1914, är Sicklaöns största fotbollsklubb och har sin hemmabas i Nacka. Klubben har de senaste åren utvecklats till en av de största föreningarna i området med sina 800 barn och ungdomar och representationslag som satsar framåt. Föreningen har en stabil grund att stå på och klubbens ambition är att utvecklas ytterligare. Därför spänner vi nu bågen.

Vad innebär det att vara tränare i Järla IF FK?

Ditt uppdrag som tränare är att se till att Järla IF FK:s spelare får en bra utbildning i klubben. Att ge dem bra förutsättningar att ta ytterligare kliv i sin fotbollsutveckling.

I Järla IF FK är det utvecklingen som står i fokus, oavsett hur långt spelaren har kommit i sin utveckling så ska Järla kunna erbjuda en kvalitativ fotbollsutbildning för just denna individ, utifrån färdigheter och intresse. Det är resan som är målet. Vi har inga resultatkrav utan arbetar främst med att stimulera gruppen och individens fotbollsutveckling och att arbeta med den framtagna utbildningsplan som finns i klubben. För att säkerställa en trygg miljö för barn och ungdomar så ska alla ledare inkomma med ett utdrag ur polisregistret, som öppnas tillsammans med föreningens ordförande.