Huvudtränare P17 sökes i Nacka
Järla IF FK är anrik förening i centrala Nacka med omkring 1000 medlemmar och hemvist på Nacka IP där vi även har vårt eget klubbhus. Vi är en breddförening med en röd tråd som lirar med Svensk fotbolls vision om att så många som möjligt ska få möjlighet att spela fotboll så länge som möjligt. Våra ledord är bredd, glädje, engagemang och utveckling och vårt mål är att all ska ha möjlighet att bli så bra man själv vill i en miljö med sunda ledare som följer fotbollsförbundets utbildningsplan.

Nu söker vi huvudtränare och ass tränare som är intresserad av att utveckla såväl sig själva, som tonåringar som spelat fotboll i många år, som älskar fotboll, och är skolade eget tänkade.
Vi söker dig som utveckla lagets och enskilda spelare fotbollsfärdigheter och även vill vara med och driva och förfina klubbens utvecklingsplan.
Det finns engagerade föräldrar, styrelse, sportgrupp och ett kansli som backar upp och vi erbjuder utbildning.
Laget består av cirka 25 spelare plus målvakt och de spelar i division 1 och 2 i Sanktan.

Vi behöver dig så fort som möjligt.

Om du vill veta mer kan du kontakta mig. Du kan också träffa övriga staben kring laget och få mer info.

Ulf Norström
ulf@jarlaif.se
Nacka
Järla en förening där man vill verka
Järla IF FK grundades 1914, är Sicklaöns största fotbollsklubb och har sin hemmabas i Nacka. Klubben har de senaste åren utvecklats till en av de största föreningarna i området med sina 800 barn och ungdomar och representationslag som satsar framåt. Föreningen har en stabil grund att stå på och klubbens ambition är att utvecklas ytterligare. Därför spänner vi nu bågen.

Vad innebär det att vara tränare i Järla IF FK?

Ditt uppdrag som tränare är att se till att Järla IF FK:s spelare får en bra utbildning i klubben. Att ge dem bra förutsättningar att ta ytterligare kliv i sin fotbollsutveckling.

I Järla IF FK är det utvecklingen som står i fokus, oavsett hur långt spelaren har kommit i sin utveckling så ska Järla kunna erbjuda en kvalitativ fotbollsutbildning för just denna individ, utifrån färdigheter och intresse. Det är resan som är målet. Vi har inga resultatkrav utan arbetar främst med att stimulera gruppen och individens fotbollsutveckling och att arbeta med den framtagna utbildningsplan som finns i klubben. För att säkerställa en trygg miljö för barn och ungdomar så ska alla ledare inkomma med ett utdrag ur polisregistret, som öppnas tillsammans med föreningens ordförande.