Välkommen till hemsidan för Järla IF P08
Fotograf: Jonas Tulldahl
Här hittar du information om våra aktiviteter. Vi är en stor grupp och i dagsläget är det kö. Via nedanstående länk kan du anmäla intresse - välkommen!

Om du som förälder kan ställa upp som ledare kan det ge förtur.

Kontakta i så fall vår lagledare, Anne Eriklin, direkt via anne@eriklin.se

Välkommen till P08:s Facebookgrupp
2017-01-01 13:27
Hej alla! Tack för det här året och vi ser fram emot ett roligt fotbollsår 2017  Årets första träning planerar vi till den 7:e januari.

För att skapa fler möjligheter att "ses" och nätverka har vi skapat en sluten Facebookgrupp som ni kommer till via länken nedan.

Hoppas ni får festliga och glada dagar under resten av jullovet!

Ledarna P08

Säsongsavslutning och sommaruppehåll
2016-05-16 13:42

Sista organiserade träning/avslutning är 15 juni (start igen 24 augusti) då vi tänkte köra föräldrafotboll - föräldrar mot barn.

Under sommaruppehållet kommer vi försöka ha kvar träningstiderna för ”spontanfotboll” så att de föräldrar och barn som ändå vill spela kan komma dit och göra det (dock utan commitment från oss ledare att närvara). Tänk dock på att det är föreningen som betalar denna tid och att den är avsedd endast för pojkar 08-laget och deras föräldrar.

Om kallelser
2016-05-16 13:40

Kallelserna är jätteviktiga för oss ledare då de avgör hur vi ska lägga upp träningar och hur många av oss som behöver komma till träningarna och matcherna. Tyvärr händer det fortfarande att vissa inte svarar på kallelserna eller att ändringar sker utan att detta anmäls. Utöver att svara på kallelserna så tidigt som möjligt uppmanar vi därför alla att spara mailet med kallelsen så länge som möjligt och att gå in och ändra sitt svar om man får ett senare förhinder el tvärtom (notera att för träning går det att gå in och ändra sitt svar ända fram till träningen börjar, för match fram till 2 dagar innan).

2016 års Landslagets Fotbollsskola
2016-03-09 20:52

Järla IF arrangerar för 12 året i rad Landslagets Fotbollsskola på Nacka IP för barn mellan 7 och 12 år.
15, 16, 17, 20 och 21 juni.  En del skolor har inte slutat än och då får man naturligtvis komma när skolan slutat. Skriv under övrig information i anmälan vilken dag man i så fall anländer. Mejla också för att få rätt avgift då vi reducerar den om man inte kan vara med varje dag.
Torsdag 8.30-16
Fredag 9-16
Måndag 9-16
Tisdag 9-16
Onsdag 9-16

2016 kommer Landslagets Fotbollsskola arrangeras på Nacka IP.

Priset är 1.700,- kronor och i det ingår följande: boll, landslagströja, vattenflaska, lunch, mellanmål, verksamhetsförsäkring.

Ledare är ungdomar som varit eller är aktiva inom fotbollen. Dessa ungdomar är mellan 15 och 24 år och alla har någon form av ledarskapsutbildning genom föreningen. Detta är en del i dessa ungdomars egna fotbollsutbildning och vi är stolta att ha dom med oss på detta. Hos oss kallas dom naturligtvis för förbundskaptener då dom leder landslagsspelare!

Vill du anmäla dig? KLICKA HÄR
Behöver ni komma tidigare än i samband med Landslagets Fotbollsskola? Då finns det möjlighet att anmäla sig till att komma kl 8 och äta frukost och hänga i klubbhuset. Mer information kommer när det närmar sig.