2016-08-22 15:39
Förmiddagen körde Ida och William ett hopkok av veckans bästa övningar tagna från Örjan, Annelie, Yvonne, Tommy och Yasin. Det blev en härlig gryta.

In för sista lunchen med gänget, många dröjde sig kvar på planen och släntrade in pö om pö i serveringen. I dag bjöds det på Kyckling och ris.

In i konferensrummet efter lunch och dags för önskelista. Är det fredag så innebär det Önskefredag.
Alla fick önska vad hen vill göra som sista avslutande fotbollsövning. Ida och William fick i uppdrag att sy ihop dessa önskningar. De tre önskningar som flest hade önskat fick plats på det sista passet. Dagen avslutades med att alla fick sin Puma Trix boll.

Vi hoppas att alla fått en skopa fotboll och inspiration som räcker länge!
Välkomna tillbaka!

Tack till alla våra fantastiska instruktörer under dessa fyra dagar samt till Gastro Catering som fixat käket till våra spelare!
2016-08-18 20:24
Lite fint regn mötte oss på Nacka IP på torsdag förmiddag.
William och Ida fortsatte idag med gästinstruktör Tommy Nordmark med att ha förberedelseträning (uppvärmning) och fortsatt spel att erövra boll och att behålla boll inom laget.

Lunch intogs i Järlas servering och idag bjöds det på potatismos och fisk.

På eftermiddagen gästades campen av Järla herrlags huvudtränare Yasin Kayan och Järlas damlags huvudtränare Tommy Nordmark fortsatte även under eftermiddagen. De är timmarna fick spelarna "känna" på hur det är att vara spelare i Järlas herrseniorlag då Yasin kopierade en av deras träningar. Så idag blev spelarna helt enkelt seniorspelare för en stund.

Ida och William har hållit humöret uppe hos alla spelare under den regniga och blöta dagen!
Bra insats av alla deltagare.

2016-08-18 11:19
Förmiddagspasset hölls av William och Ida med fokus på anfall som Örjan gick igenom under dag 1.
Fullt fokus och bra tempo.

Till lunch åt vi köttbullar, potatis, sås och lingonsylt.

Till eftermiddagspasset gästades vi av Djurgårdens IF Dams tränare Annelie Norén och Yvonne Ekroth. Fantastiskt roligt och lärorikt. Temat fortsatte med anfall men nu även försvarsspel. Hur ska vi tänka? 4S kom upp som i går i anfall. Försvar ska vi tänka på att ha press, ge understöd och markera (kan vara spelare mot spelare eller zon).
Ut på planen och praktisera teorin. Passet inleddes med uppvärmning som innehöll den viktiga knäkontrollen.
Avslutningen var rörelse och stretch. Många stela ben och kroppar tänjdes ut, en viktig del för växande kroppar är att jobba med bålstyrka vilket rörelse och stretchmomenten innehöll.
TACK Annelie och Yvonne för att ni tog av er värdefulla tid för att komma till Nacka IP och ge våra spelare inspiration och motivation i sin fotbollsresa.

Ida och William var med under hela dagen!
2016-08-17 11:02
Vi startade dagen med besök från Ledarvetenskaps Tommy Nordmark. Inom Ledarvetenskap jobbar Tommy med att hjälpa individer och grupper att utvecklas. Vilket är en fantastisk resurs då Tommy också leder Järlas damlag som huvudtränare. Är ni nyfikna på Tommy så kan ni surfa in på ledarvetenskap.se genom att klicka HÄR.

Lunch intogs i Järlas klubbhus servering och vi åt falukorv och makaroner. Gott med mat!

Eftermiddagen kom gästinstruktör Örjan Sandahl. Örjan som startade sin fotbollskarriär i Järla som 10-åring. Som spelare och ledare inom Järla har han en given plats under vårt fotbollsläger och vi är glada över att han gick igenom anfallsspel med våra 30 spelare. Genomgång av de 4a Sn (4S) som alla är viktiga delar i anfallsspelet.
Speldjup
Spelbredd
Spelbarhet
Spelavstånd
Fullt ös på planen!

Till sin hjälp hade Örjan, Ida Nordmark (spelare i Järlas damlag) och William Köhler (spelare i Järlas herrlag).
Ida och William är våra ledare genom veckan!!