NackaMästerskapen
9-manna 10-12 oktober

En traditionsenlig turnering som avslutar säsongen!
Öppen för lag från föreningar i Nacka & Värmdö! Yngre åldersgrupper arrangeras av vår samarbetsförening i NM, Boo FF. Information om yngre åldersgrupper hittar ni på www.booff.com

Turneringen spelas på konstgräs på Nacka IP och ev. även andra konstgräsplaner i Nacka Kommun.

EXTRA INFO angående klassen F03.
Då det var tre (varav två egna) lag anmälda 9 dagar innan anmälningstiden gick ut för årets NM valde tävlingsledningen att sätta inbjudningar i händerna på våra F03 ledare för att ytterligare göra reklam och bjuda in lag till höstens turnering. Man sa då även OK till att specialinbjuda "externa" lag för att läget var som det var. Detta gör att majoriteten lag är Nacka/Värmdö lag och vi har i skrivande stund två inbjudna föreningar utifrån.

Bästa Nacka/Värmdölag kommer att koras som årets Nackamästare oavsett placering.
Om inbjudet lag utifrån vinner turneringen så är dom segrare i årets Nackamästerskap.

I final Huddinge och Enskede som slåss om att bli segrare i årets Nackamästerskap för flickor födda 2003.
I placeringsmatch 3-4 spelade Järla IF FK och Ingarö IF om titeln årets Nackamästare. Matchen slutade 0-0 och gick till straffläggning, här drog Järla det längsta strået och vann till slut efter en väldigt jämn match totalt! Grattis till Järla IF FKs 03or som behöll NM bucklan från förra året.