Välkommen till F01
halvtidssnack
Vi är ett gäng tjejer som har fokus på att ha riktigt roligt ihop

Vill du ha roligt med oss är du varmt välkommen att lira med oss!!

Vi har möjlighet att träna två gånger i veckan då, kan man bara en gång i veckan så är det helt OK. Tisdagar och torsdagar tränar vi på Nacka IP.

2017 spelar vi i Sanktans F16-19 korta serie.

Välkomna till Järla F16-19  (födda 01-98)
Vill du komma och träna med oss så är det bara att höra av sig!
Sommarlov med planering för hösten
2017-06-26 15:22
Så har nu nästan alla svarat på förfrågan om träningar i höst men majoriteten vill i alla fall:
Träna 2 ggr / vecka varav 1 prioriterad träning.

Upplägget kommer att vara:
TISDAG prioriterad träning kl 18.30-20.00, samling 18.15 i damerna omklädningsrum. Denna träning samsas vi med Dam, dom får vara med oss :)
TORSDAG träning 18.30-20.00, samling 18.25 på planen.

I kalendern hittar ni alla höstens träningar och MATCHER. Planera redan nu in i kalendern för dessa så att vi faktiskt kan genomföra det vi har åtagit oss att fixa.
Ju fler vi är desto roligare blir det!

20 augusti kommer vi att ha en lagaktivitet tillsammans med damlaget inför deras första hemmamatch. Så boka även in detta.

KOM alltid ihåg att svara på kallelserna oavsett om du kommer eller inte, det blir så svårt att planera annars och är vi färre än fem anmälda till träning kommer träningen att ställas in. De som då ändå vill träna få träna tillsammans med damlaget :)

Nu har ni läst ända hit och då passar jag på att önska alla en härlig sommar med massa lata dagar!
Vårens avslutning
2017-06-19 12:44
I lördags hade vi en helt OK avslutning åtta av er dök upp och lirade 3-spels turnering och spelade bumperball. Vi pratade om våren som varit och om hur hösten ska bli. Vi käkade lite och tog sedan sommarlov.

Vi inväntar svar från alla (de som inte hade möjlighet att vara med i lördags) på samma frågor som vi tog in svar på i lördags, när vi fått in dessa svar så kommer vi sammanställa hur hösten kommer att planeras och vad vi kommer att ha fokus på. Det kan vara alltifrån träning till match.

FORZA Järla F01!!!

Ha en härlig sommar! Lägg upp era aktiviteter på Instagram så vi kan inspireras av varandras sommarträning. Kan vara allt från 1 km joggingtur till 10 km löpning i skogen, eller simturen i sjön, fjällvandringen, fotbollsspelet på ängen med kusinerna. Det viktiga är att ni fortsätter att hålla igång under sommaren. Träning är en färskvära... och 90 minuter i match är 90 minuter :)

Tack för den här våren, som vanligt har det varit super att hänga med er!!!
NI ÄR BÄST!
Ny tid och plats för träning efter påsk
2017-04-04 22:29
Vi hade fått fel tid och plats för vår måndagsträning.
Igår 3 april fick vi yta av Jarlaberg.

Framåt under våren kommer vi att på måndagar träna kl 19-20 på Boovallen 1 (inte Nacka IP)
I kallelserna kommer bussangivelse från centrala Nacka finnas.

Torsdagar fortsätter vi som tidigare oå Vilans BP.

Träningstider från v 14 och framåt
2017-03-28 14:46
Måndagar kommer vi att träna på Nacka IP 2 och torsdagar på Vilans BP.
Alla träningar ligger upplagda i kalendern!

Forza Järla F01!

V 15 är det påsklov och då vilar vi oss från varandra även måndagen 17 april annandagpåsk vilar vi.
Matcherna upplagda!!
2017-03-20 09:58
Nu har alla säsongens matcher lagts av förbundet och ni hittar dom till höger eller om ni klickar på kalender.

Åtta matcher den här säsongen!!!! HÖG PRIO på dessa datum! Lägg in i kalendrarna och boka om allt annat :)

Säsongsstart i Sundbyberg den 22 april!