Välkommen till Järla IF F05

Nu är största delen av 2017 års fotbollssäsong över och vi går in i nästa fas.

Höst och vinter med lite mindre aktivitet.

Vi fortsätter att träna. I nuläget ser det ut som att det blir måndagar och onsdagar under november och december. Kallelser kommer så fort det är klart.

Under hösten kommer vi att vara med i Ersan pokalen med gruppspel och förhoppningsvis ett långt slutspel.

Det går förstås utmärkt att lämna barnen på träningarna och ni föräldrar behöver inte vara på plats. Vi ser dock gärna att ni är tillgängliga per telefon om det mot förmodan skulle hända något. Se kalender för träningstider och matcher.

Under året som gått har vi tränat ca 2 gånger per vecka, spelat matcher i Sankt Erikscupen (9-manna och 7-manna), spelat lite träningsmatcher, rest till Borlänge och Dalecarlia i juni och spelat Nackamästerskapen i Älta i oktober.

Vi avlutade med Oktoberbollen i Spånga som vi dessutom förutom att ha roligt vann. Alla spelare har utvecklats mycket under året och det är en god stämning i laget!

Välkommen att kontakta någon av oss ledare om du har några frågor eller funderingar. Nya som erfarna spelare är välkomna!

Nya lagkamrater till F05
2017-12-12 22:33
Från och med december 2017 ingår alla spelare födda 2004 och 2005 i samma spelartrupp. Tilda, Claudia, Jessica, Moa R, Ella, Moa S, Love, Thea, Klara, Tova och Filippa hälsas varmt välkomna till F05.
Vi ser fram emot säsongen 2018 och att lära känna nya kamrater och medspelare.
God Jul och Gott Nytt År!
/Thomas, Johan, Gunilla, Jocke, Fredrik och Matilda
F05 Tar hem pokalen i Täbyblixten
2016-02-04 12:18
Glada vinnare håller i pokalen
Vilket härlig insats av F05 som med rätt inställning, glatt humör och kämparvilja, finspelade till sig en seger. Noll insläppta mål och med alla spelare som målskyttar var laget värdiga vinnare. I helgen åker andra halva iväg för att spela och ha kul, vi önskar dem lycka till!
Dalecarlia i Borlänge 30 juni - 3 juli
2016-01-21 23:19
I sommar är det dags för vår första större cup med resa och övernattning, Dalecarlia i Borlänge 30 juni-3 juli.

Järla står för anmälningsavgiften för lagen som ligger på ca 1500 kr per lag samt kostnaden för 2 ledare per lag.
Mer information angående anmälan, priser och dylikt kommer inom kort men prisbilden hamnar på ca 2 000 kr/spelare. Då ingår deltagaravgift, bussresa Nacka-Borlänge t/r, kost (frukost, lunch, middag, kvällsmål) och logi samt avslutningsmiddag.

Mer info inom kort.

Blixten cup 2016
2016-01-11 21:53
Vi kommer att spela med två lag i Blixten Cup i Täby, en tight och koncentrerad turnering som vi gillade mycket föra året.

Järla IF Svart - lördag 30 januari kl 14-16
Järla IF Vit - söndag 7 februari kl 18-20