Välkommen till hemsidan för Järla IF F06
Bild tagen under Dalecarlia 2017

17 september spelar vi på Tele2 arena!!!
2017-09-03 10:40
Hej,

Här kommer en kul nyhet! Vi har deltagit i en tävling för att få spela sanktan-matcher på Tele2 arena och lyckades få med två lag till söndagen den 17 september. Jättekul! Matcherna är kl 15 och 17 och vi möter Sickla och Enskede.

Vi kommer att kalla alla tjejer som har varit med och tränat, så att alla får chansen att vara med på detta.

Boka in datumet, vi vill ha stor publik i den stora arenan!

Ledarna F06
Träningen startar 7:e augusti
2017-08-04 15:44
Nu är det dags att dra igår träningen efter sommaruppehållet. Den första träningen kommer att ske nu på måndag den 7/8 klockan 18.00-19.00 på Nacka IP. Vi vet att vissa fortfarande är bortresta på sommarsemestrar men ni som är hemma och sugna på fotboll är varmt välkomna på måndag. Sedan kommer träningarna att "rulla på" och under hösten kommer vi att träna på följande tider:

• Måndagar kl. 18.00-19.00, Nacka IP, plan 1
  • Onsdagar kl. 18.00-19.00, Nacka IP, plan 1
Samling 10 min innan träningen börjar.

Vi har den tredjedel av planen som är närmast Nacka Forum och Stadshuset.

Tänk på att anpassa kläder efter väder.

Ledarna F06
DIF-HBK 20/8 15.00
2017-07-31 10:25
Hej,
hoppas alla har ett härligt sommarlov! I våras fick vi ju tag i 20 fribiljetter till DIF-Sirius på Tele2. Det gick bra och det var väldigt kul att gå med F06.
Nu har vi fått tag i 20 biljetter till DIF-HBK på Tele2 20/8, 15.00 och tänkte ta med  primärt de som inte följde med i våras (om man vill gå dvs).
Vi kommer skicka ut en kallelse inom kort till de som inte gick i våras. Var vänlig och svara på den omgående så att vi kan säkerställa att vi utnyttjar biljetterna (vilket är kravet på motprestation från DIF).
Fortsatt trevlig sommar!
Mvh,
Ledarna i F06
Skön sommar önskar ledarna F06
2017-07-08 13:21

Först ett stort tack till alla spelare som var med på Dalecarlia - tack för fyra fantastiska dagar! Grymt spel, härligt umgänge och många skratt. Tack också till alla föräldrar för hejande, peppande och stöttande. Vi ser redan fram emot nästa år.

Nu önskar vi alla tjejer en riktigt skön sommar, med mycket fotbollslek. Här kommer en läxa till er, som ger bra skjuts inför hösten.

Öva på att:

- Kicka. Använd fötter, knän och huvud. Slå ditt eget rekord! Du kan också kicka med markstuds mellan, det är kul att göra tillsammans med andra.

- Nicka. Studsa bollen i marken eller kasta upp den i luften och öva på att träffa bollen med huvudet. Också kul att köra när man badar, med en lättare boll.

- Finta. Öva in minst en fint riktigt bra. Det behöver inte vara en krånglig variant. Låt nån i familjen vara försvarare ;-)

Öva gärna lite varje dag, men åtminstone 20 minuter två gånger i veckan.

Vi ses i augusti igen!

Petra, Jonas, Patrik, Danne och Tobbe

Träning och dusch i ett
2017-06-12 19:51
Hjälp vad blöta vi blev idag. Bra kämpat i ösregnet alla tuffa tjejer!