Välkommen till Järla IF lag P02!
Mejla oss om du vill ha kontakt! Mejladresser finns under fliken Kontakt

Vill du spela med oss? Kontakta lagledare i så fall!

Träningar under maj:

Måndagar samling omklädningsrummet 18:30, träning 19:00-20:00 Nacka IP1

Tisdagar samling 19.15 träning 19.30-21.00 Skuru IP.

Onsdagar samling 19.00 i omklädningsrummet. träning 19:30-21:00 Nacka IP2

Om ni inte kan komma på träning kontakta Niklas eller Sam, Niklas via mail niklas_blomqvist@hotmail.com eller 070-091 94 18, Sam via mail sambujang@live.se eller telefon: 070-034 73 15.

Spelschema för Football cup Barcelona klart
2017-10-13 06:40
Nu finns spelschema för Football Cup Barcelona.

Ändrade rutiner för kallelse till match i P02!
2016-09-20 07:57
Vi kommer att övergå till att endast skicka ut EN kallelse/förfrågan till match. Tränarna kommer också att informera uttagna spelare under träning.
Om ni svarar ja i kallelsen räknar vi med att ni kommer! INGEN ytterligare kallelse kommer. Hör som vanligt av er till Sam, Niklas eller Christopher om ni blir sjuka eller om ni får andra problem.
Detta kallelsesätt blir enklare för oss och förhoppningsvis tydligare.
Träningsnärvaro är den viktigaste faktorn för uttagning till match. Kontakta tränarna om ni har frågor!
Hälsar lagledningen
Info om lagets alla matcher
2015-04-30 06:22
All information om de matcher P02 spelar hittar ni på hemsidan i kalendern. Där finns också länk till karta så man kan hitta till bortaplaner samt länk till matchresultat och tabeller.

Ändrad tid för samling innan match.
2015-04-29 22:25

Tränarna har bestämt att lagen samlas en timme innan matchstart från och med helgens matcher. Välkomna!

Glöm inte att redovisa försäljning av grillsåser!

Ha en trevlig helg!

Önskar Lagledningen

V. 18
2015-04-26 20:50

Träning som vanligt måndag och onsdag. Eftersom det är valborg på torsdag blir det troligen ingen träning.

Info kommer i morgon.

Vi kommer att prova att rikta matchkallelserna till de spelare som är tänkta för olika matcher så att det blir tydligare och för att ni skall kunna planera era helger lite bättre. Det kommer dock fortfarande att handla om preliminär kallelse. Vi kallar några fler än vi tar ut eftersom det alltid är någon som inte kan. Uttagning sker sedan utifrån träningsnärvaro senaste veckorna. Har man inte fått någon kallelse beror det på att man inte varit på träning eller på att det inte spelas matcher på alla nivåer den helgen. Har ni frågor så vänd er utan att tveka till tränarna.

När det gäller Piteå Summer Games (PSG) blev det tyvärr bara ett lag i år.

Det innebär att alla som ville följa med dessvärre inte får möjlighet. Vi har gått på träningsnärvaro och anmälningstillfälle för uttagning. Vi har en väntelista där de som inte kommit med står och där andra som vill följa med kan skriva upp sig.

De som har fått en plats till PSG har fått information om betalning och avresa. Vidare info kommer. Vänd er till Christopher om ni har frågor om PSG.

Hälsar

Lagledningen