Välkommen till vår hemsida!

Här hittar du information om våra aktiviteter.

Vi har ca 30 killar i träning och deltar i många cuper. Vi spelar gärna utvecklande träningsmatcher. Vi spelar 9-manna.

Om du vill testa spel hos oss, så hör av dig till vår lagledare christer.hoog@ki.se

NM 2017: Vilken kämpaglöd och fin fotboll av P05!
2017-10-16 11:28

Nackamästerskapen gick av stapeln för P05 under helgen och vi från ledarsidan var mycket imponerade av båda lagens insatser.

Lag Vit, där vi tyvärr hade en del skador, gjorde trots detta en suverän insats i en svår grupp mot FC Boo, "vinnande" Värmdö och Boo FF. Sällan har vi skådat en sådan kämpaglöd i de inledande tuffa matcherna, och vi får sedan avsluta med en 6-0 seger mot Boo FF efter att Arvid visat vägen med ett äkta hat-trick! Lag Vit slutar trea i gruppen och mötte Sickla, Jarlaberg och Boo FF under söndagen, och har fina och jämna matcher mot samtliga lag! Bra kämpat killar!

Lag Svart gick från klarhet till klarhet i sin grupp, och vann samtliga matcher i gruppspelet efter mycket stabila insatser av hela laget. Imponerande struktur och mogenhet i spelet! Under dag två möttes gruppettorna och laget levererade ytterligare en stark match då Sickla besegras med 4-0, men kanske ändå är revanschen mot Älta i andra matchen höjdpunkten! I sista matchen blev Värmdö för svår, men på det hela taget en mycket stark insats!

Sammantaget en mycket bra insats av hela gänget och nu blickar vi framåt mot Oktoberbollen om 2 veckor:)

Fin start på höstsäsongen i Sanktan!
2017-08-28 13:14

Efter ett par träningsmatcher mot Haninge och Jarlaberg och en hel fotbollsdag med taktik/träning var det dags för höstens första Sanktan matcher. Killarna var mycket taggade och det visade sig på plan. Vi har också tränat mycket teknik sista tiden vilket syns hos killarna, och de ser mycket trygga ut med bollen:) Järla Vit vann övertygande mot Ingarö med 2-0 där killarna uppvisade triangelspel och fina passar i djupet. Det kunde nog ha blivit lite fler mål med skärpa i avsluten! Järla Svart fick också en fin start borta mot Gustavsberg, där det blev seger med 3-1.

Bra kämpat Järla P05!

Hösten är här
2017-08-14 11:38
I varje fall så startade tävlingssäsongen i helgen. Minitiger cup på gigantiska sportfältet i Skarpnäck. Naturgräs så långt ögat nådde gjorde det lite svårspelat för våra konstgräslirare. Det blev ändå målfest i spelformen 7-manna med 38 gjorda mål på 6 matcher. Vi summerar cupen som bästa lag med en liten pokal som Gabriel (lagkapten) får ställa i sitt rum. Bra kämpat Järla P05!
Fin avslutning på Sanktans vårsäsong
2017-06-11 10:52
Svart tog emot Sickla IFs vassaste lag på nya Nacka IP 1. Alltid trevligt mot Sickla med bra killar och trevliga ledare. Vi hade bestämt oss för att sätta gasen i botten från start. Hög press för att stressa motståndarna och sedan vara rädd om bollen i eget spel. Det blev precis som vi ville med ett otroligt bra spel med många långa fina spelvändningar och stressade motståndare. Vi räknade till åtta ramträffar och ett antal mållägen utöver det. Fint tålamod trots ramträffar gjorde att vi sakta kunde dra ifrån helt utan spel på egen planhalva. Alla gjorde det ruskigt bra och vi fick ett kollektivt grönt kort från Sickla. Jag tänker dock på vår okrönte glidtacklingskung Linus, på vår egen "Patrik Bjärred Andersson" Alex, och på Arvid som aldrig slutade att försöka, och Emil som vann 100 bollar på mitten, och på Marcus som aldrig förut jobbat så hårt för laget, och man undrar om Sebastian hur någon kan vara så där bra? Fasiken vad duktiga ni är killar!
Cup igen
2017-05-26 11:07

Denna gång på Bromstens IP (och lite Stora Mossen).

Tre gruppspelsmatcher som var helt olika varandra. Första mot Vallentuna BK var tät och tuff. Inget lämnades åt slumpen och båda lagen ville verkligen vinna. 1-0 efter ett fantastiskt fint mål av Gabriel. Match två innehöll följande: Killar sena till samling, varav några med burgaren i mungipan. Stökig samling där man pratar och larvar sig med varandra. Flera som inte lyssnar utan bestämmer sig för att annat är viktigare. Uppvärmning där man skojar om hur man springer i olika stilar mm. Passningsövningen innan match är tråkig och frågan är om man måste hålla på med dom här övningarna före match? Inte helt oväntat så stod vi på hälarna då matchen drog igång. Sollentuna var fokuserade och flyttade bollen bra 0-3. Vad tusan gick snett undrade alla? Det kunde vi ledare förklara så därför var det lätt att fixa till inför match tre. Bra fokus och snabbt spel gav 2-0 mot en grinig motståndare i Vendelsö IK som haft lite otur med domsluten tidigare. Efter avslutat gruppspel så gav vi oss iväg till Stora Mossen för spel om tredjeplats. Det blev dubbelt tredjepris då matchen mot Vasalund slutade 1-1 och båda lagen blir trea. Här ägde vi det mesta av spelet och vi summerar tre av fyra som toppinsatser. Bra lirat killar!