Välkommen till vår hemsida!

Här hittar du information om våra aktiviteter.

Vi har ca 40 killar i träning och deltar i många cuper. Vi spelar gärna utvecklande träningsmatcher. Vi spelar 9-manna.

Om du vill testa spel hos oss, så hör av dig till vår lagledare christer.hoog@ki.se

Fin avslutning på Sanktans vårsäsong
2017-06-11 10:52
Svart tog emot Sickla IFs vassaste lag på nya Nacka IP 1. Alltid trevligt mot Sickla med bra killar och trevliga ledare. Vi hade bestämt oss för att sätta gasen i botten från start. Hög press för att stressa motståndarna och sedan vara rädd om bollen i eget spel. Det blev precis som vi ville med ett otroligt bra spel med många långa fina spelvändningar och stressade motståndare. Vi räknade till åtta ramträffar och ett antal mållägen utöver det. Fint tålamod trots ramträffar gjorde att vi sakta kunde dra ifrån helt utan spel på egen planhalva. Alla gjorde det ruskigt bra och vi fick ett kollektivt grönt kort från Sickla. Jag tänker dock på vår okrönte glidtacklingskung Linus, på vår egen "Patrik Bjärred Andersson" Alex, och på Arvid som aldrig slutade att försöka, och Emil som vann 100 bollar på mitten, och på Marcus som aldrig förut jobbat så hårt för laget, och man undrar om Sebastian hur någon kan vara så där bra? Fasiken vad duktiga ni är killar!
Cup igen
2017-05-26 11:07

Denna gång på Bromstens IP (och lite Stora Mossen).

Tre gruppspelsmatcher som var helt olika varandra. Första mot Vallentuna BK var tät och tuff. Inget lämnades åt slumpen och båda lagen ville verkligen vinna. 1-0 efter ett fantastiskt fint mål av Gabriel. Match två innehöll följande: Killar sena till samling, varav några med burgaren i mungipan. Stökig samling där man pratar och larvar sig med varandra. Flera som inte lyssnar utan bestämmer sig för att annat är viktigare. Uppvärmning där man skojar om hur man springer i olika stilar mm. Passningsövningen innan match är tråkig och frågan är om man måste hålla på med dom här övningarna före match? Inte helt oväntat så stod vi på hälarna då matchen drog igång. Sollentuna var fokuserade och flyttade bollen bra 0-3. Vad tusan gick snett undrade alla? Det kunde vi ledare förklara så därför var det lätt att fixa till inför match tre. Bra fokus och snabbt spel gav 2-0 mot en grinig motståndare i Vendelsö IK som haft lite otur med domsluten tidigare. Efter avslutat gruppspel så gav vi oss iväg till Stora Mossen för spel om tredjeplats. Det blev dubbelt tredjepris då matchen mot Vasalund slutade 1-1 och båda lagen blir trea. Här ägde vi det mesta av spelet och vi summerar tre av fyra som toppinsatser. Bra lirat killar!

Jarlabergscupen
2017-05-02 08:36
Upp med hakan. Bra spelat!
Med maj kom värmen. Vi var alla ordentigt röda om nosen efter tiotimmarspasset på idylliska Saltsjöbadens IP. Trassligare spelschema har aldrig skådats med ändrade förutsättningar för cupen  varje timme. Killarna fann sig dock snabbt i allt det nya som presenterades.
Rönninge-Salem avfärdades resolut på morgonen och  vi såg redan då att killarna var ruskigt laddade. Det blev ändå lösplugg i första halvlek mot Jarlaberg. Riktigt risigt sa vi i halvtid. Är ni rädda eller? Killarna svarade med att sätta tre i andra och vinst igen. Sen fortsatte det så tills sista mot Skogås-Trångsund. En mycket välspelad match från turneringens två bästa lag slutade 2-1 till Skogås efter att vi pressat för kvittering ända in till slutsignalen. Trevligt och duktigt gäng, så inga problem att gratulera till segern. Vi tar med oss den fina attityden och det vackra passningsspelet. Spelvändningar delux hela dagen. Visst kan vi rulla upp på kanterna och skapa ytor för varandra. Imponerande Järla P05!
Från en grusgrop i Västerhaninge
2017-04-04 14:37

Jättekul att få inbjudan från IFK Haninge! Nu fick vi tillfälle att träna ordentligt på 9-mannaspel mot riktigt bra motstånd på en fin plan i ett gammalt grustag.

Vi genomförde ett riktigt bra gruppspel och slutade etta, där vi gjorde hela 14 mål på tre matcher.

Söndagens vidare spel blev mot övriga lag som placerat sig väl i sina resp. grupper under lördagen. Vi skapade oss möjlighet att inför sista matchen sluta som bästa lag i cupen. Tyvärr så tröt krafterna denna gång, och vi fick aldrig igång vårt spel samtidigt som IFK Haninge spelade bra och cupens första förlust kom i sista matchen. Det räckte inte med att Värtans spelare ljudligt hejade på oss.

Nu slutatde vi på andra plats totalt, och spelet bådar gott inför kommande Sanktansäsong.

Innesäsongen = Kungsängens sporthall
2017-02-27 10:24

Inomhussäsongen för med sig begränsade träningsmöjligheter.

Fys som bara verkar tilltala ett tiotal i vår trupp. Träningar i små hallar som är lämpliga för spel två mot två. Då är cuper ett bra alternativ till träning. Vi spelar många cuper numera och vi ser snart Kungsängens Sporthall som vår hemmaplan. Hursomhelst är det kul att träffas i olika lagkonstellationer, och det är alltid kul med fotboll!