Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Järla IF FK Herr
Seriesegrare division 4 mellersta 2017, spelar i division 3 Södra Svealand 2018.
 
Två veckor, 2 matcher & 4 poäng
2018-06-11 11:00
Jesper med bollen mot Tullinge.
Match 1 
Omgång 8 i Division 3 Södra Svealand.

Tullinge Triangel Pojkar FK - Järla IF FK
Publik: 72 st
Resultat: 2-2 (0-2)

Startelva
96. Mattias Wallman (MV)
3. David Magnusson

4. William Köhler (ut 67’)
5. Adam Silow (K)
6. Christer Fagerström

8. Murat Deveci (ut 76’)
9. Magnus Karlsson
11. Lamin Sanneh (ut 86’)
13. Oliver Livbom
17. Jesper Sommensjö (ut 76’)

21. Mathias Björck

 

Ersättare

7. Stefan Cupcev (in 76’)
10. Sebastian Waldenström Soldati (in 67’)

16. Inti Aguilar Lopez
17. Shahriyar Mumand

18. Prince Malik Kamara (in 86’)
19. Tolga Ayranci (in 76’)


Omgång 8 och bortamatch mot en annan nykomling i serien, TTP FK.

Vädret fortsätter att vara strålande sol och extremt varmt, nästan så att vi börjar vänja oss vid detta nu. 


TTP FK kommer inför denna match med en uddamålsförlust mot FOC Farsta. Och vi själva med revanschsugna efter den snöpliga förlusten hemma mot Enhörna. 


Motståndet är inte helt okänt då vi har spelat ett antal träningsmatcher mot TTP under dem senaste åren. TTP har något större bollinnehav i första, men det är vi som sticker upp och gör två fina mål genom Lamin och Jesper.

2-0 i paus.


Andra halvlek startar lite som den första slutade. Vi har koll på TTP och deras omställningar. Medan vi själva ligger och bevakar ledningen.


Sedan händer det som inte får hända, vi slappnar av och tar inte jobbet vi ett par situationer och 1-2 var ett faktum. TTP får såklart energi av detta och fortsätter att ånga på, 6 minuter senare kommer nästa kalldusch. Straff till TTP, kvitterat och mål. 


Sedan har TTP ytterligare ett läge bara någon minut senare men avslutet går strax utanför.


Vi höjer oss en aning mot slutet och skapar ett par lägen. Sebbe kommer loss efter fint inspel från Stefan, men målvakten gör en bra enhandsräddning ut till hörna. 


Matchen slutar 2-2, rättvist kanske men väldigt surt att tappa en säker 2-0 ledning. 1 poäng på bortaplan ger ändå ett godkänt resultat.


Forza Järla!


Match 2

Omgång 9 i Division 3 Södra Svealand.

Järla IF FK - Ängby IF
Publik: 74 st
Resultat: 3-2 (0-0)

Startelva
96. Mattias Wallman (MV)
3. David Magnusson

6. Christer Fagerström

8. Murat Deveci 

10. Sebastian Waldenström Soldati (K) (Ut 72’)
11. Lamin Sanneh (ut 67’)

12. Ale Jukic
13. Oliver Livbom
15. Jesper Sommensjö (ut 83’)

16. Inti Augilar Lopez

19. Tolga Ayranci

 

Ersättare

1. Carl Widenholm (MV)

4. William Köhler (in 83’)

7. Stefan Cupcev (in 72’)
14. Oliver Lee Gilford

18. Miran Kafaf (in 67’)


Omgång 9, hemmamatch mot Ängby IF som kommer från en 3-1 förlust mot FOC Farsta.

Återigen så är vädret som vanligt över +25 grader. 


Vi startar matchen med en helt ny backlinje, David och Christer har fått flytta in som mittbackspar med Tolga och Murat vid sina sidor.


Tolga är nära redan i 3 minuten att nicka in 1-0 efter en hörna. Utöver det känns det som att vi har bra koll på Ängby spelmässigt. Ängby är duktiga på fasta situationer och skapar ett par lägen där.


Båda lagen skapar några halvlägen men det känns ändå som att det är våran match redan från början.


Sebbe får ett uppspel i slutet av halvleken och blir fälld en bit utanför straffområdet. Inget gult kort(!?) Sebbe själv tar hand om frisparken, 1 cm lägre och det hade vart ribba in, men nu tyvärr ut och 0-0 in i pausvila.


Vi skapar inte jättemycket framåt, men vi är defensivt väldigt duktiga och hoppas att det ska släppa i andra halvlek på den offensiva delen.


Positivt snack och andra halvlek drar igång. Tolga och Murat gör det väldigt bra på sina nya positioner. Tyvärr värkar värmen gott lite åt domaren som helt plötsligt i andra halvlek vinkade med sitt gula kort som ett åkband på Gröna Lund. Många konstiga beslut och kort delades ut. Vi måste blir bättre på att behärska oss i alla fall. 


Vi spelar upp oss en aning och i den 52 minuten driver Sebbe in bollen och friställer Jesper som kallt chippar in 1-0. Tyvärr blir ledningen väldigt kortvarig då vi återigen slappnar av och Ängby kvitterar bara 30 sekunder senare. 


Vi tar oss i kragen och ytterligare två minuter senare i minut 55 så slår Ale en fin frispark som Tolga trycker in och vi är återigen i ledning 2-1. Vi jobbar hårt defensivt och håller undan Ängby.


Frispark mitt på egen planhalva, slår igång snabbt till Sebbe som rundar sin back och frispelar Jesper igen och han gör inget misstag, 3-1 och tvåmålsskytt.


Några byten görs för att få in lite pigga ben.


Efter en omställning av Ängby blåser domaren för frispark och gult kort till David, det var hans andra och därmed rött. Helt obegripligt för hela arenan och vi får nu spela med en man mindre sista 15-20 minuterna.


Ängby forcerar in 3-2 på slutet men vi kan hålla undan och inkassera 3 viktiga poäng.


Nästa match är på lördag den 16/6 borta mot Fock Farsta, fyran mot femman i tabellen.


Forza Järla!

Förlust hemma mot Enhörna
2018-05-31 16:30

Järla IF FK vs Enhörna IF

Plats: Nacka IP, 26/5-2018
Publik: 74
Resultat: 2-3 (1-0)

Startelva
96. Mattias Wallman (MV)
3. David Magnusson
5. Adam Silow
6. Christer Fagerström
7. Stefan Cupcev (ut 46’)
9. Magnus Karlsson
11. Lamin Sanneh
14. Olive Lee Gilford (K)
15. Jesper Sommensjö (ut 72’)
16. Inti Aguilar Lopez (ut 60’)
19. Tolga Ayranci (ut 60’)

Ersättare
4. William Köhler (in 72’)
8. Murat Deveci (in 60’)
10. Sebastian Waldenström Soldati (in 60’)
12. Ale Jukic (in 46’)
17. Shahriyar Mumand


Omgång 7 i Division 3 Södra Svealand och för första gången det här året tillåts Järla IF att genomföra sin hemmamatch på Nacka IP. Äntligen! Motståndare den här gången: Enhörna IF.

Järla IF kommer till match med en vinst i bagaget och några ändringar i startelvan jämfört med matchen innan. Oliver är borta så Lamin får förtroendet att kliva ned ett steg till innermittfältet och Tolga kliver därmed in på anfall.

Enhörna IF gör sin andra säsong i division 3 och är ett stabilt lag med rutinerade spelare. Man har en medelålder som är betydligt högre än JIFs och än så länge har man presterat bra det här året. En fight mellan tvåan och trean som ligger på samma poäng. Enhörna IF har dock en match mindre spelad.


Matchen inleds med att EIF äger en hel del boll utan att egentligen skapa något särskilt. JIF ligger som vanligt rätt i sina positioner och gör det svårt för motståndarna att ta sig förbi. På en hörna i sjunde minuten når Tolga högst och får till en nick som sedan skarvas av Ollie in i mål. 1-0 till JIF och en bra start på den här matchen!
        

EIF fortsätter att rulla fram och tillbaka. Ut på kanterna och in i mitten. Farligt blir det vid ett enstaka tillfällen när motståndarna lyckas få in bollen mellan JIFs mittfält och backlinje. Annars står de vita emot det mesta EIF mäktas med.

Första halvlek slutar 1-0 till JIF och grabbarna på planen får en efterlängtad halvtidsvila. Det är varmt ute!

I paus pratas det om att vi måste växla upp och börja vinna första och andra bollarna samt minimera våra misstag. Det slarvas för mycket! Försvarsmässigt ser det bra ut men anfallsmässigt finns det en hel del att önska. 

 

Andra halvlek startar och det visar sig ganska snabbt att vi inte följer det vi kom överens om i halvtidsvilan. EIF vinner i princip alla 50/50-dueller och äger mycket boll. JIF slarvar lite i sitt press-spel vilket ger motståndarna tid och yta att utnyttja.

I minut 51 får EIF ett inkast i höjd med JIFs straffområde. Ett långt inkast som skarvas vidare och träffar armen på Ollie som inte har en chans att reagera. Armen ligger intill kroppen och situationen är i princip helt ofarlig. Domaren väljer dock att sätta pipan till munnen och helt plötsligt står det 1-1 när EIF förvaltar straffen. Wallman är oerhört nära att göra en favorit i repris (tog en straff mot Älta IF) men den här gången når han inte hela vägen. Surt för JIF och det känns lite som att luften går ur oss, trots att det bara står 1-1 och det är 40 minuter kvar.

EIF tar över mer och mer i bollinnehav men man skapar inte direkt några farliga chanser. JIF kämpar på och tidvis får man till några fina kombinationer, främst på höger kanten. I minut 60 gör JIF 2-1 efter just en sådan kombination. Bollen går från backlinjen, via mittfältet och upp till Lamin på anfall, som vänder bort sin motståndare, och lägger in bollen vid bortre stolpen.

Mer energi till JIF men snöpligt nog så kvitterar EIF redan 9 minuter senare på en hörna som vi inte lyckas rensa undan. Luften går ur oss ytterligare medan EIF tågar på. I minut 89 tar sedan motståndarna ledningen efter ett inspel snett bakåt i straffområdet. Påpassligt dyker vänsterbacken i EIF upp och får alldeles ensam enkelt placera in bollen bakom Wallman. Hur det överhuvudtaget är möjligt går att diskutera men så där får det verkligen inte gå till.


JIF förlorar därmed matchen och inkasserar sin tredje förlust med ett facit på 4 – 0 – 3 på 7 spelade matcher. Frustration och irritation uppstår efter matchen men vi får bryta ihop och komma tillbaka starkare nu i helgen. Det är trots allt 13 omgångar kvar och oerhört många poäng att spela om.

Tack till Enhörna IF och lycka till i resten av serien!

Nu på lördag den 2/6 klockan 14.00 möter vi Tullinge Triangel Pojkar FK borta på Brantbrinks IP. Kom och stötta herrlaget!

Forza Järla!

Vinst i Derbyt!
2018-05-21 08:30

Järla IF FK vs Boo FF

 

Plats: Boovallen, 19/5-2018

Publik: 170
Resultat: 0-3 (0-0)

 

Startelva
96. Mattias Wallman (MV)
3. David Magnusson
5. Adam Silow
6. Christer Fagerström
7. Stefan Cupcev (ut 71’)
9. Magnus Karlsson
11. Lamin Sanneh
13. Oliver Livbom
14. Oliver Lee Gilford (K) (ut 14’)
16. Inti Aguilar Lopez (ut 46’)
17. Jesper Sommensjö (ut 82’)

 

Ersättare
1. Carl Widenhol (MV)
4. William Köhler (in 82’)
8. Murat Deveci (in 46’)
10. Sebastian Waldenström Soldati (in 71’)
18. Shahriyar Mumand
19. Tolga Ayranci
21. Mathias Björck (in 14’)

Omgång 6 och derby mot Boo FF! Som alla andra lördagar hittills bjöds det även den här gången på strålande sol och upp emot 25 grader i skuggan. Jag vet inte vem det är som beställer vädret till våra matcher men än så länge gör den här personen ett väldigt bra jobb. Stort cred! Matchen spelades på Boovallen och det kändes lite i luften att det var derby. Det kom även en hel del folk och kollade vilket alltid är kul!

 

Boo FF stod över omgång 5 och dessförinnan förlorade man med 1-4 hemma mot FOC Farsta. Man ligger just nu näst sist i serien och vad jag har förstått det som har de ett ganska ungt lag som vill mycket och som krigar hårt. Järla IF kommer till match med en förlust i bagaget och är därmed duktigt revanschsugna. Med en bra träningsvecka i ryggen, derbykänsla och alla spelare tillgängliga, förutom Ale , kommer Boo att få bekänna färg den här eftermiddagen.

 

Boo inleder matchen med att ligga lågt och försvara sin planhalva. Det är tydligt att de vill göra det trångt och svårt för JIF att rulla boll samt försöka kontra vid de tillfällen som bjuds. JIF tar tag i matchpinnen direkt och försöker kombinera sig förbi Boo. Bollen rullar dock aningen långsamt och man har svårt att hitta bra instick till mittfältet och Lamin som är ensam på topp. Man lyckas dock emellanåt och tidvis kommer man förbi enkelt på kanterna. Man kommer till många bra inspel, snett bakåt i straffområdet, men på något sätt lyckas man inte hitta en vitklädd spelare som kan förvalta de möjligheterna.


I minut 42, vid en konstig situation, blir Jesper nedsparkad av Boo-målvakten i straffområdet. Solklart straff och rött kort men domaren väljer av någon anledning att enbart ge gult. Adam får som straffskytt läge att ge JIF en välförtjänt ledning. Men istället för att som han brukar göra, lägga den hårt intill vänster stolpe, träffar han höger stolpe och bollen går ut till inspark. Surt för JIF som får kämpa vidare. Första halvlek avslutas med att Boo sticker upp i en kontring och får till sitt första avslut. Ett något bättre skott och det skulle kunna ha resulterat i ett mål. Den här gången stod Wallman i vägen.

 

0-0 i pausvilan men det känns ändå som att det här är vår match. 


I halvlek kliver Inti av och Murat in. Det visar sig ganska direkt bli ett bra byte. Murat kommer in med bra energi, får mycket boll och fungerar lite som spindeln i nätet. JIF tar över matchen helt och hållet medan Boo-spelarna börjar bli trötta. Efter x antal chanser så kommer till slut det sköna målet. Stefan får en boll på vänsterkanten och utmanar sin försvarare. Han tar sig förbi och försöker hitta Jesper som är alldeles solo på bortre stolpen. Inlägget blir dock inte riktigt som tänkt utan det går rakt på mål och ställer därmed Boo-målvakten som är på väg ut för att plocka ned inlägget. Lite flyt för JIF men alla mål räknas så vi tackar och tar emot.

 

I samband med målet så är det som att all kraft går ur Boo-spelarna. De hänger inte alls med längre och stundtals kan Mange med flera , driva bollen rakt igenom hela mitten, utan att bli stoppade eller utmanade. JIF växlar upp ytterligare och skapar chans efter chans. Lamin jobbar hårt som ensam anfallare och tar löpning efter löpning. 


I minut 72 får JIF en hörna som Adam trycker in till 0-2 och därmed får han sin revansch för straffmissen! Vi fortsätter vara starka på fasta situationer. I samband med målet får Boo-målvakten sitt andra gula kort och blir därmed utvisad. Boo är nere på 10 man och JIF växlar upp ytterligare. Strax därefter möter Oliver ett inspel på ett tillslag och gör 0-3 efter fint kombinationsspel mellan Jesper och David på högerkanten.

 

Sista 10 minuterna blir något avslagna då Boo drar ned på tempot och värmen tagit ut sin rätt på spelarna. Matchen slutar 0-3 och JIF tar sin tredje vinst, av tre spelade, på bortaplan. Mycket starkt!

Tack till Boo FF och lycka till i resten av serien.

Nästa omgång spelas ”hemma” på Saltsjöbadens IP lördagen den 26/5 klockan 14.00 mot Enhörna IF. Kom och stötta herrlaget i ett toppmöte mellan tvåan och trean i tabellen.


Forza Järla!

Matchreferat Järla IF FK vs FC Stockholm
2018-05-17 08:00

Järla IF FK vs FC Stockholm Internazionale

Plats: Saltsjöbadens IP, 12/5-2018
Publik: 85
Resultat: 1-3 (0-0)

Startelva
96. Mattias Wallman
3. David Magnusson (ut 87’)
5. Adam Silow
6. Christer Fagerström
7. Stefan Cupcev
8. Murat Deveci (ut 46’)
9. Magnus Karlsson (ut 75’)
11. Lamin Sanneh
13. Oliver Livbom
14. Oliver Lee Gilford (K)
17. Jesper Sommensjö (ut 75’)

Ersättare
2. Shahriyar Mumand (in 87’)
4. William Köhler
10. Sebastian Waldenström Soldati (in 75’)
12. Ale Jukic (in 46’)
16. Inti Aguilar Lopez
19. Tolga Ayranci (in 75’)


Omgång 5 och återigen en hemmamatch på Saltsjöbadens IP. FC Stockholm Internazionale stod för motståndet och tyckte man det var varmt senast när vi mötte Tyresö FF så var det fan-ta-mig ännu varmare den här gången. Strålande sol, 25 grader, i princip vindstilla och en torr konstgräsmatta. JIF hade ställt ut hinkar med vatten som användes frekvent av spelarna och man såg hur jobbigt det var att genomföra den här matchen. En hel del torra munnar och trötta ben i halvlek.


Inför den här spännande matchen, mot något topptippade FC Stockholm, stod JIF stabilt med 3 raka vinster och noll insläppta mål. Med det sagt fanns det ändå någon form av respekt för motståndarna som är kända för att ha en hög kvalité på sin spelartrupp. FC Stockholm har även slutat topp 3 de två senaste åren i divison 3 vilket påvisar att det är ett stabilt och rutinerat lag.


Första halvlek slutar 0-0 efter en ganska lugn inledning. FC Stockholm rullar mycket boll fram och tillbaka medan JIF ligger rätt i sina positioner. Det skapas inga direkt farliga målchanser, åt något håll, utan det är lite halvchanser hit och dit. I stort har FC Stockholm ett större bollinnehav samt även fler möjligheter framåt.


I början på andra halvlek känns det som att JIF kommer ut och är lite modigare. Man rullar bollen ordentligt, har tålamod och sätter upp den i rätt lägen. Man börjar bra helt enkelt! Men sen händer det som inte får hända. Vid ett uppspel tappar JIF boll på egen planhalva och FC Stockholm ställer om blixtsnabbt. En diagonal boll ut på kanten och ett inspel snett bakåt. Pang och det står 0-1 från ”ingenstans”. Målet görs av en FC Stockholm-spelare som precis bytts in och därmed får frälsa sitt lag. Oerhört tungt för JIF som ändå har haft en bra period på ungefär 15-20 minuter.


Grabbarna manar dock på varandra och det sker lite byten. JIF jagar vidare men har kanske inga superlägen, förutom en hörna, där Adam är uppe och stångas utan att få till en bra nick. Den ska ju bara in, den där bollen, men så blev det inte den här gången.


I slutskedet av matchen trycker JIF upp allt man har och då blir det ofta tomt bakåt. FC Stockholm nyttjar givetvis detta och lyckas kontra in 0-2. Strax därefter kommer även 0-3 vid en misskommunikation mellan back och målvakt där FC Stockholm kan lägga in bollen i tom kasse. I matchen sista minut lyckas JIF få en straff när en FC Stockholm-spelare tar med hands på mållinjen (och bara får gult?!). Sebbe förvaltar den väl och reducerar till 1-3.

Därmed är JIFs segersvit bruten och andra förlusten för den här säsongen är inkasserad. Vi tackar FC Stockholm för en bra match och ett lycka till i resten av serien.


Nu på lördag den 19/5 klockan 14.00 är det dags för derby, på Boovallen, när vi tar oss an Boo FF. Kom och stötta ett revanschsuget JIF som kommer ge allt dem har!


Forza Järla!

Matchreferat Tyresö FF vs Järla IF FK
2018-05-07 08:00
Wallman tar hand om bollen.

Tyresö FF vs Järla IF FK

 

Plats: Tyresövallen, 5/5-2018
Publik: 142
Resultat: 0-1 (0-0)

 

Startelva
96. Mattias Wallman (MV)

3. David Magnusson
5. Adam Silow
6. Christer Fagerström
7. Stefan Cupcev (ut 45’)

8. Murat Deveci (ut 79’)

9. Magnus Karlsson
11. Lamin Sanneh (ut 67’)
13. Oliver Livbom

14. Oliver Lee Gilford (K)

41. Jesper Sommensjö (ut 79’)

 

Ersättare
2. Shahriyar Mumand
4. William Köhler (in 45’) (ut 90’)

10. Sebastian Waldenström Soldati (in 79’)
16. Inti Aguilar Lopez (in 79’)
17. Victor Fredriksson

19. Tolga Ayranci (in 67’)
23. Prince Malik Kamara (in 90’)

 

Omgång 4 och bortamatch mot Tyresö FF på mycket fina Tyresövallen. En av årets hittills varmaste dagar och strålande sol bjöds det på den här lördagen. Järla IF kommer till match med 2 raka vinster, 1-0 och 1-0. Målsnålt framåt och definitivt målsnålt bakåt med två stycken hållna nollor. I synnerhet med en het backlinje och Wallman i mål. Men ett mer defensivt Järla som lag rent generellt i inledningen av denna säsong. Tyresö kommer även dem till match med två raka vinster. Dock så har de lyckats göra 8 mål framåt och enbart släppt in en kasse. Målfarliga och bra bakåt? Det här kan minsann bli en svår nöt att knäcka för Järla-grabbarna i de vita matchställen …

 

Då var det dags för match och JIF ställer upp med ungefär samma lag som sist. Ny i startelvan är Murat Deveci som gör en mycket stabil match med hårt slit och mycket hjärta. JIF startar matchen med hög press de första 10-15 minuterna och det känns som att TFF står lite på hälarna. 5 minuter in i matchen bryter Magnus ett uppspel från en TFF-back och skapar sig själv, från ingenstans, ett friläge. Tyvärr så får vi dock inte utdelning utan TFF-målvakten läser Magnus, som försöker runda honom, och stjäl bollen lite väl enkelt.

 

Klockan tickar vidare och JIF väljer att släppa lite på pressen. Det resulterar i att TFF får hålla i en hel del boll, framför allt på sin egen planhalva och runt halva plan. JIF ligger rätt i positionerna och sätter stopp för det mesta TFF försöker med. Vid ett par tillfällen hittar dock hemmalaget en bra passning genom JIFs mittfält och vid de tillfällena blir det ibland lite oroligt med någon halvchans hit och dit. 0-0 står sig i halvlek och båda lagen får pusta ut efter en het första halvlek med konstant sol.

 

I andra halvlek ligger JIF kvar i sina positioner och det märks att man har pratat ihop sig i pausvilan. TFF ligger fortsatt högt med sin backlinje och i början på andra halvlek utnyttjar JIF det på ett väldigt bra sätt. TFFs backlinje hänger inte alls med Lamin, Oliver, Jesper, William och Magnus i djupled och de längre och rakare bollarna skapar problem för motståndarna. I minut 53 kommer det förlösande målet. Lamin suger åt sig bollen efter en ovannämnd djupledspassning, vänder upp, och levererar en passning till Magnus som drar till på ett tillslag. Lågt skott vid bortre stolpen och målvakten har ingen chans. JIF leder med 0-1!

 

I resterande dryga 35 minuter äger TFF mycket boll, som rullas fram och tillbaka, medan JIF ligger i försvarsställning. Då och då kommer TFF till inläggs- och inspelsläge men JIF har inga större problem med att få ut bollen ur straffområdet.  Det känns som att TFF saknar lite fokus i anfallsspelet under den här tillställningen och när man väl kommer till avslut, är antingen någon i JIFs backlinje i vägen eller så är det i lite för svåra lägen, vilket medför att man mestadels träffar utanför målramen.

 

JIF försvarar sig som vanligt väldigt väl men måste kliva upp några steg i det offensiva spelet. Man blir enkelt stressad och väljer ofta den svåra bollen, istället för den enkla, vilket medför att man inte får till något vettigt spel, speciellt i den andra halvleken.

 

Efter 93 spelade minuter blåser domaren i pipan och matchen slutar 0-1 till JIF som nu har 3 raka vinster!

 

Tack till Tyresö FF och lycka till i resten av serien.

Nu på lördag den 12/5 klockan 17.00, på Saltsjöbadens IP, kommer topptippade FC Stockholm Internazionale på besök. Missa inte denna spännande match där JIF verkligen måste bjuda upp till dans.

 

Forza Järla!

 

Kommande aktiviteter
Träning, Nacka IP, 19/06 19:30
Träning, Nacka IP, 21/06 20:00
Match, Nacka IP 1, 24/06 14:00
Träning, Nacka IP 2, 25/06 20:00
Träning, Nacka IP, 26/06 19:30
Träning, Nacka IP, 28/06 20:00
Nyheter från föreningen
 
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar