Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta Och Hjärna

2020-04-20 09:57
Järla IF FK följer Folkhälsomyndighetens samt Stockholms Fotbollsförbunds direktiv och ber därför alla lag att inte ha med publik till matcherna i Sanktan.
Vi hoppas ni som ledare och föräldrar i gästande föreningar följder dessa riktlinjer och endast låter barnen samt era ledare närvara vid match. Detta är extra viktigt vid match i fotbollstältet där kö lätt uppstår vid luftslussen.
Om någon, för sitt barns skull behöver närvara, sprid ut er och håll avstånd. Respektera den sociala distansen och håll minst 2 meter mellan er.

StFF har kommit med några punkter som är viktiga att följa!
INGEN ska spela eller delta i verksamhet om man har symptom.
Alla deltagare ska också ha varit symtomfri i två dagar för att delta. Vid minsta symptom ska spelaren skickas hem. Var extra noga med handhygien.

SERVERINGEN
Järla har valt att stänga serveringen under denna period.
Det betyder också att vi inte arrangerar "fikaförsäljning" inom lagen och att vi inte köper fika av dom lag som ändå väljer att sälja fika under match.
Vi kommer inte heller ge möjlighet till omklädningsrum utan uppmuntrar att komma ombytt till match.
Möjlighet att fylla på vatten finns på gaveln av Järlas klubbhus (mot skateparken). Toaletter finns inne i sportcentrum.