Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Bilder från sommaravslutningen
2020-06-11 06:47
Den 10 juni hade vi vårsäsongens sista träning och det firade vi med glass och tävlingar mellan barn och tränare. Kvällen till ära hade vi tränare tagit på oss finkläderna och vi fick bland annat se  Zlatan, Viktor Nilsson Lindelöf och en hippie-basketspelare. 

Det blev en härlig kväll med mycket skratt och en del gråt (vinnarskallar...) men efter att vi avslutade med glass gick nog alla förhoppningsvis hem med ett leende på läpparna. 

Tack för en härlig vårsäsong och nu blickar vi framåt mot hösten där vi fortsätter i Sankt Eriks cupen med 5-manna men mer och mer börjar växla över till förberedelser inför 7-manna. Redan på lördag 13 juni spelar vi vår första träningsmatch mot Värmdö i 7-manna, så spännande!

Träningsprogram över sommaren
Några av barnen fick med sig ett träningsprogram hem över sommaren som Carin förberett. Vi kommer mejla ut det till alla och det är såklart helt frivilligt att följa. Se det som inspiration och en möjlighet både för spelare och föräldrar att kunna följa. 

Uppstart lördag 15 augusti
Boka redan nu in lördag den 15 augusti då vi planerar att starta upp höstsäsongen. Vi har bokat Sicklavallen hela förmiddagen och hoppas också kunna göra någon rolig aktivitet med killarna. Vi återkommer med mer information längre fram.

Glad sommar önskar
Martin, Markus, Carin, Johan, Therese, Adam och Tobias

 
Stolta Sponsorer
https://www.svenskaspel.se/grasroten
Bingo Stockholm - Alla hallar