Möjlighet till extra träning
2019-01-13 19:03
Inbjudan till träning på Coach Nebez Academy i Vasastan.
Grundaren Nebez Kurban har arbetat med att utveckla spelarens fysiska  kapacitet och motorik de senaste 20 åren. Allt från ungdomar/junior/senior spelare, inspirationen har vi hämtat från storklubbar i dom största ligorna. Akademin arbetar med forskare så vi hela tiden ligger i framkant, på centret jobbar vi med hög kvalitét och mätbar utrustning.
Spelarna ser den egna utvecklingen och därmed motiveras att ständigt sträva efter att bli bättre, vårt mål är att stärka ungdomarnas självförtroende när dom tränar hos oss, inspirerade och motiverande till träning.
Områden vi jobbar med på träningarna, viktiga områden för spelarna. Snabbhet, rörelsemönster, timing, balans, splitvision, explosivitet, smidighet och skadeförebyggande kognitiv träning.
Träningen kör vi på vårt topp center i Vasastan Coach Nebez Academy. Vi samarbetar med Karolinska institutet och hjärnforskare och ligger i framkant vad gäller senaste tekniken inom fysträning.
Varmt välkomna Nebez Kurban

Detta är ett erbjudande vi fått från ovanstående träningsanläggning
P02 körde detta förra säsongen. Vi kommer få träning med herrlagets fystränare, så detta är utöver passen U-19 anordnar.

Kostnad för detta är 150kr/spelare/pass för vårterminen 15 träningar 2250kr/spelare

Lagledningen