Fredagsfys före fredagsmys!
2019-05-09 10:17
Vad härligt det är med vår, även om den är lite kall just nu. Glädje och kämparanda på träningar och matcher värmer fint i alla fall.

Fotboll är ju en konditionssport och nu när våra fantastiska spelare är i den gyllene åldern för konditionsutveckling är det läge att jobba upp flåset. Matcherna är dessutom längre än tidigare (och ännu längre kommer de att bli framöver...).

Vi kommer därför att införa ett nytt träningspass. Välkomna på FREDAGSFYS!!!

Vi startar fredagen den 17 maj. Plats: Långsjön. Fokus kommer att vara intervaller och backträning, med inslag av styrka. Samling vid Blomsterlandet. Det är lätt att ta sig dit med buss (hpl Långsjöstrand och sen en kort promenad) eller cykel. Kallelse kommer!

Kläder efter väder och löparskor. Vi startar kl 17 - då hinner man lagom hem till fredagsmyset. Och pssst till alla föräldrar: varför inte ta några rundor själv runt sjön eller i nån backe samma tid?

Ledarna F06