Järla IF Fotbollsklubb
Utveckling - Engagemang - Glädje

Extraträningar fredagar - missa inte att anmäla
2020-01-23 16:01
Hej,

Ni har säkert sett mailet från Järlas sportkontor om möjlighet att träna extra på fredagar från och med nästa fredag. Totalt åtta tillfällen, kl 18-19 i tältet. Det är Victor, nyanställd på sportkontoret med ansvar för åldrarna 10-15 år, som kommer att hålla i träningarna. Gränsen är satt till 40 spelare per tillfälle, vilket innebär att ni som vill ta chansen behöver vara snabba att anmäla er.

Kostnaden är 150 kr per gång, eller 1000 kr för alla åtta gångerna.

Det kommer snart att komma ut information om domarutbildning för våra tjejer. Den kommer att ske under våren. Vi hoppas att många ska vara sugna på att ta chansen att lära sig att döma - och samtidigt få en extra möjlighet att tjäna extra fickpengar när Sanktan drar igång.

Och slutligen, för info. Från och med oktober är Petra medlem i Järlas styrelse. Hon kommer att stötta föreningen i stadsbyggnadsfrågor (pga utbyggnadsplanerna vid Nacka IP) och frågor gällande ledarutveckling, samt spelarutveckling utifrån breddperspktivet, kopplat till forskning och riktlinjer från Fotbollsförbundet. Så nu har ni en direktkanal in i styrelsen - använd den! :-)

Det kommer att hända mycket spännande i Järla framöver. Håll koll på mailen!

Ledarna