FC Stockholm - Järla IF, 3-1 (1-1)
Det blev en intensiv, tuff och tempostark match mot FC Stockholm på härliga Kristinebergs IP.
FC som i praktiken redan var klara seriesegrare innan matchen inledde starkt första 15-20.
Men vi kom in alltmer i matchen och gör en riktigt bra första halvlek som slutar 1-1.
Vårt ledningsmål inprickat av Sebbe från nära håll efter fint förarbete av Victor.

I andra halvleks slutskede orkar vi tyvärr inte hålla spelet uppe fullt lika bra och till slut avgör FC med två snabba mål i 81:a och 85:e minuten.

Inte så mycket att snacka om. Visst, vi var nära en pinne och vi gör en helt ok match men vi möter ett riktigt bra lag som förtjänar både tre-poängaren och seriesegern. Bara att att lyfta på hatten och säga grattis till FC och lycka till i trean!

Vi avslutar seriespelet hemma mot Ängby på fredag. Kamp mellan Järla, Ängby och Värtan om plats 3, 4 och 5.