Föreningskonsulent
Brinner du för idrott och speciellt fotboll, gillar att arbeta med unga, är engagerade och tycker om dagliga utmaningar?
Då ska du söka denna tjänsten som idrottskonsulent hos Järla IF FK!

I din roll som idrottskonsulent erbjuds du vara med på en utvecklingsresa i en spännande och växande förening. Arbetet är omväxlande och består bland annat av.
  • Utveckla föreningens verksamhet
  • Planera, genomföra och följa upp cuper, träningsläger, knatteskolor och andra arrangemang
  • Kontakter med medlemmar, samarbetspartners och sponsorer
  • Administrativa arbetsuppgifter som hör till ett kansli.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en bakgrund inom idrotten och speciellt fotboll, med stort intresse av att utveckla idrotten och du är engagerad. Du vill göra skillnad!

Du har relevant utbildning, god kännedom om föreningslivet och gärna erfarenhet av liknande roll.

Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men såväl kvälls- som helgarbete kan förekomma. Meriterande är om du arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du utåtriktad, ansvarstagande och engagerande. Du är också lösningsorienterad, kan arbeta självständigt och i grupp, tar egna initiativ och du kan planera samt organisera dit arbete. Vidare är du kommunikativ, har lätt att samarbeta med olika människor och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi värderar dina personliga egenskaper och erfarenheter högt och lägger stor vikt att du är trygg i dig själv som ledare.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst men andra former för anställning kan diskuteras, placerad på vårt kansli på Nacka IP. och med 6 månaders provanställning.
Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till jobb@jarlaif.se märkes idrottskonsulent senast den 20 augusti.
Har du frågor är du välkommen att ringa till vår ordförande Håkan Amrén, 070-527 21 28.
Järla en förening där man vill verka
Järla IF FK grundades 1914, är Sicklaöns största fotbollsklubb och har sin hemmabas i Nacka. Klubben har de senaste åren utvecklats till en av de största föreningarna i området med sina 800 barn och ungdomar och representationslag som satsar framåt. Föreningen har en stabil grund att stå på och klubbens ambition är att utvecklas ytterligare. Därför spänner vi nu bågen.

Vad innebär det att vara tränare i Järla IF FK?

Ditt uppdrag som tränare är att se till att Järla IF FK:s spelare får en bra utbildning i klubben. Att ge dem bra förutsättningar att ta ytterligare kliv i sin fotbollsutveckling.

I Järla IF FK är det utvecklingen som står i fokus, oavsett hur långt spelaren har kommit i sin utveckling så ska Järla kunna erbjuda en kvalitativ fotbollsutbildning för just denna individ, utifrån färdigheter och intresse. Det är resan som är målet. Vi har inga resultatkrav utan arbetar främst med att stimulera gruppen och individens fotbollsutveckling och att arbeta med den framtagna utbildningsplan som finns i klubben. För att säkerställa en trygg miljö för barn och ungdomar så ska alla ledare inkomma med ett utdrag ur polisregistret, som öppnas tillsammans med föreningens ordförande.