Utan domare - ingen fotboll
Järla utbildar varje år ett tjugotal ungdomar i grunderna som domare. Denna del av verksamheten anser vi vara minst lika viktig som själva fotbollsutövandet och är en viktig del i den framtida karriären som spelare, ledare eller domare.

I Järla IF FK väljer vi att behandla ALLA domare med respekt!
Domaren gör alltid sitt bästa och varje domare agerar utifrån det hen har uppfattat av situationen!
Domarna är nyckelspelare på fotbollsplanen, så också i Järla. Utan domare stannar fotbollen.

HJÄLP oss att hjälpa domarna! Stötta, ge konstruktiv feedback efter match! Samtala och ta stå på domarens sida om det uppstår situationer där föräldrar eller andra ledare inte kan stötta eller visa respekt.

Järla ersätter alla kostnader för domare i Sanktan förutsatt korrekta underlag. Domare för turneringar, träningsmatcher och liknande bekostas av lagen själva.

I menyn till vänster finner ni all den information ni behöver.