Föreningsuppdrag serveringen
Serveringen är en viktig del i vår verksamhet. En samlingspunkt för våra spelare. Vi vill ge dem möjlighet att äta sitt mellanmål här innan träningen.

Vi vill att alla besökare som kommer till Nacka IP ska veta att vi har en servering som är öppen när det är aktiviteter på planerna. Det ska kännas välkomnande att komma till Nacka IP.

Inkomsterna från serveringen är viktiga för Järla IF FK då dessa möjliggör att vi kan hålla så låga medlemsavgifter som möjligt, göra inköp av material etc.

Serveringen ska därför vara bemannad under säsongens öppettider. Bemanning av serveringen är ett föreningsuppdrag som tilldelas alla åldersgrupper. Föreningen förväntar sig att föräldrar i åldersgruppen tar ansvar och avlastar de som tränar och leder era barn under året genom att hjälpa till med fördelning av arbetspass och bemanna dessa.

Om man inte kan komma på sitt tilldelade pass är man skyldig att se till att någon annan kan ta det. Byt med någon i laget, fråga någon annan vuxen i din närhet.

Barn/ungdomar under 13 år ska inte bemanna serveringen. Barn/ungdomar mellan 13-15 år bemannar i vuxet sällskap.

Kansliet fördelar serveringsuppdragen till lagen. Sedan sker all fördelning av tiderna inom laget, vi på kansliet har ingen möjlighet att hantera den fördelningen. Lista på vilka som bemannar serveringen mailas till kansliet av ledare i laget.

Arbetsbeskrivning Café Järla
Börja alltid ditt pass i serveringen genom att läsa igenom pärmen med arbetsbeskrivningen.
Informationspärmen är ett hjälpmedel för dej som står i serveringen.

Saknar du någon information i pärmen skicka gärna ett mail till kansli@jarlaif.se så ser vi till att pärmen uppdateras.

Här kan du läsa en kortfattad arbetsbeskrivning om rutinerna i serveringen.