Domarutbildning
Att prova vara domare är inte bara ett roligt sätt att utöka sitt engagemang inom sin favoritsport. Man får lära sig att leda andra ungdomar, ta ansvar och planera.

Att man dessutom har möjlighet att tjäna en slant gör ju inget!

Järla är mån om att ta hand om våra domare. Vi utbildar våra föreningsdomare i egen regi under ledning av förbundsutbildare.

För att få delta gäller det att under året fylla 14 år, d v s för 2019 vara född år 2005. Antalet platser är begränsat, om kursen blir fulltecknad fördelas platserna i första hand till födda 05 och i tur och ordning efter anmälningsdag.
Platserna fördelas lika mellan killar och tjejer.

Utbildningen är kostnadsfri för aktiva spelare i vår förening. Vårt krav på motprestation är att man dömer några matcher under året.

Vid återbud senare än 3 dagar före kursstart debiteras deltagaren hela kursavgiften, 495:-

Grundkurs för 5- & 7-mannadomare

* Att vara fotbollsdomare
* Regel- och tolkningsfrågor
* 5- och 7-mannafotboll

Datum: Lördagen 9 Mars 2019

Närvaro krävs hela dagen för att bli godkänd!
Tid: ca 09.00 - 16.00
Plats: Järla klubbhus

Anmälan till grundkurs görs genom detta formulär!