Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna
Herr

Järla IF-Järna SK, 2-2 (0-0)
Mange har precis gjort 1-0...
Efter vår minst sagt dåliga premiär förra helgen mot Viljan tog vi idag ett stort kliv framåt i hemmapremiären mot Järna SK. Men troligen kände de flesta (och det var många i dag!) Järlaiter att vi ändå förlorade två poäng istället för en vunnen poäng denna match.

Vi dominerar nämligen matchens första timme rätt kraftigt, både vad gäller spel, målchanser och mål.

I den första halvleken har vi mycket boll och skapar också väldigt mycket framåt, bl.a ett par tre rena frilägen och dessutom har vi en boll i stolpen.
Järna, som mest får försvara sig, har sin farligaste chans på en frispark.

Men 0-0 står sig till paus efter en halvlek där vi med lite större skärpa framför mål definitivt skulle gått till vila i ledning.

Vi får istället utdelning tidigt i andra när Kricke krånglar sig fram och genom ett par försvarare och serverar Mange som inte har några problem att förpassa bollen i mål. 
Efter målet lyfter Järna upp spelet som nu jämnas ut. Detta ger oss dock större ytor framåt att jobba på och vi fortsätter skapa farligheter när spelet nu vänder lite mer fram och tillbaks.

I 65:e minuten ökar vi på till 2-0 genom Sebbe som vänder bort en försvarare i boxen och trycker in bollen. Även han assisterad av Kricke.

Kändes ganska tryggt då men tyvärr reducerar Järna bara minuter efter vilket gör matchens slutskede spännande och ovisst.
Vi saknar inte chanser att utöka ledningen men det blir Järna som får sista målet i den 84:e minuten ...

Sur poängförlust i dag, men som sagt, ett stort fall framåt där vi idag visade upp ett betydligt bättre spel än senast. Det tar vi med oss! 

Klipp nedan med lite chanser och mål.

Vi tackar dagens stora publik, Järna SK och domartrion för matchen! 
Matchinformation
 
 
 
Stolta Sponsorer
https://www.svenskaspel.se/grasroten
Bingo Stockholm - Alla hallar