Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta Och Hjärna
Herr

IFK Haninge/Brandbergen-Järla IF, 0-2 (0-1)
En ok insats från vår sida även om vi inte riktigt kom upp på den nivå vi önskar vilket hade behövts mot ett för dagen bättre motstånd.

Matchen börjar olyckligt för vår del då Gretas redan efter 9-10 minuter åker på en sträckning i framsida lår och tvingas till ett tidigt byte. Men Adde kom in och gjorde det bra.

Mycket boll för ett spelskickligt Haninge/Brb men vi försvarar oss bra och står periodvis upp bra spelmässigt, kanske framförallt under andra halvlekens första halvtimme.

Haninge/Brb har dock fått med sig 1-0 till paus efter ett snabbt anfall som avslutas med pass inåt i boxen där avslutet kommer på ett tillslag, otagbart för Peter.

Andra halvlek som sagt bättre från vår sida. Vi har ett par riktigt heta lägen, bl.a Kricke i friläge och Sebbe med ett bra avslut som enligt våra spelare täcktes med handen men domaren friade.

Men sammantaget en rättvis vinst för Haninge/Brb som var snäppet bättre än oss i dag.
Vi skulle behövt vara lite kyligare och effektivare på offensiv planhalva för att kunna hota våra motståndare på allvar i dag.
Och då menar jag inte bara missade avslut, utan kanske framförallt de bra anfall vi byggt upp men stressar bort med en slarvig sistapass.
Det har vi inte råd med mot ett såpass bra motstånd som Haninge/Brb.

Nya tag och chans till revansch nästa vecka då Lindö från Norrköping gästar Nacka IP!

Tack till medföljande supportrar, Haninge/Brb och dagens domartrio för matchen!

Lite klipp från matchen hittar du nedan...
 
Matchinformation
 
 
Stolta Sponsorer
https://www.svenskaspel.se/grasroten
Bingo Stockholm - Alla hallar