Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Dagrapport 2019
Dag 1
Dagen inleds med hällregn, blixtar och åska. Dagar som denna är vi glada för tältet.Men säg den glädje som varar. På grund av hål i taket så utrymmes tältet.
Reservplanen blir sporthallarna i vilka vi resten av dagen använder. Det blir lite annorlunda med mycket lek men alla verkade glada ändå.
Denna dag var lite speciell då många var på skolavslutning. Både spelare och ledare tillkom och avlöstes under dagen.
Till lunch serverades kyckling i curry vilket var uppskattat av dom flesta. I morgon väntas nära nog full styrka med ledare och barn. Tema för morgondagen blir passningar.

Dag 2
Dagen startar med utmärkt fotbollsväder. Flera ledare har anslutit och vi tränar i våra tänkta grupper. Temat för dagen har varit passningar. Som alltid varierar fokus och tålamod bland våra spelare. Vi försöker prata individuellt med dom deltagare som har för svårt att fokusera.
Till lunch serverades Pasta Bolognese aka köttfärssås som åts upp till sista lådan. Isbergssalladen stod dock orörd.
Det har varit en intensiv vecka för många så nu taggar vi helg och kommer utvilade på måndag.

Dag 3
Måndag och alla är utvilade.
Dagen inleds med moln och fotografering fram till lunch. Efter lunch bjuds vi solsken och mycket boll på uteplanen. Dagens tema var teknik och en och annan skön sulning sågs utföras. Det har varit mycket skratt och sång idag, Kanske beror det på den korv stroganoff som bjöds. Men troligast är ändå för att vi har så kul.
Dag 4
Fjärde dagen och vi kör tema skott. Som alltid och som det ska så skiljer sig både fokus och engagemang hos våra unga spelare. Men det verkar som att alla har roligt. Vi fortsätter vara ute och gläds åt det fina vädret. Glädjande också att vi märker ett mycket bättre språkbruk än tidigare år. Kebabgrytan smakade bra idag. I morgon kör vi turnering med mixade lag hela dagen.

Dag 5


 
Stolta Sponsorer
https://www.svenskaspel.se/grasroten
Bingo Stockholm - Alla hallar