Järla sponsras av Apoteket Delfinen på Nacka Närsjukhus
Den förbandsutrustning så våra spelare (era barn) blir omplåstrade av har Apoteksgruppen vid Nacka Närsjukhus sponsrat Järla IF FK.

Inte bara det! Dom stöttar alla Järlaiter som är i behov av apoteksvaror.

Skriv ut rabattkupongen på 10% enligt klicka här. Gäller hela 2016!!!

stort tack till Apoteket Delfinen!

Folksam - Spelklar
Som ledare och spelare är man försäkrade via föreningen i Folksam och deras idrottsskadeförening. Dom har en support med Idrottsmedicinsk rådgivning för de som spelar fotboll.
Ring Spelklar 020-44 11 11

Läs mer på Folksams hemsida
Friska Spelare
Att vi tänker på hälsa och friskvård borde ju inte vara en nyhet som den idrottsförening vi är. På den här sidan så vill vi kunna hjälpa dig att hitta rätt när det kommer till att ta hand om dig utanför fotbollsplanen och vår verksamhet.

Alla medlemmar som deltar i Järlas aktiviteter är försäkrade via Folksams idrottsförsäkring, K60000 - Fotbollens lagförsäkring. Om man blir skadad i samband med träning/match på väg till eller från träning/match så anmäl det till 0771-960 960. Även förälder som har ett föreningsuppdrag, som t ex att köra barnen till match (behöver alltså inte vara ledare), har försäkringsskydd.

Tänk på att ni som aktiva äter ordentligt! Viktigt är att man inte hoppar över något mål under dagen, det gör att din prestation så väl i skolan som på fotbollsplanen blir sämre! Vi tränar för att bli bättre och då måste vi ge kroppen rätt förutsättningar. Mat, Vätska och Vila tillsammans med Träning gör att man utvecklar sig i rätt riktning dvs framåt! www.uppladdningen.nu här hittar ni tips och recept för en aktiv fritid och vardag!

www.vardguiden.se är en sajt där ni kan hitta allt om hur man tar hand om allt från skrubbsår till halsont.