Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Segeltorps IF - Järla IF FK, 3-1 (0-1)
Ännu en gång tappad ledning resulterade i en 1-3 förlust borta mot Segeltorp i seriens sista omgång.
En seger hade räckt till kvalplats eftersom Eskilstuna Södra samtidigt besegrade lokalkonkurrenten IFK.

Så blev det nu tyvärr inte efter en match som följde ett för hösten obehagligt mönster.
Nämligen en första halvlek med (efter en lite spänd inledning) hyfsat spel och ett antal riktigt bra lägen.
1-0 i vår favör kom efter en fint slagen frispark av Tobbe och skickade in oss i omklädningsrummet både i ledning och på kvalplats (det stod då 0-0 i Eskilstuna).

Men så var det det här med andra halvlek (1x45 någon?), ängsligt spel och inte ett enda farligt avslut från vår sida gav Segeltorp alla möjligheter att vända på steken vilket de också gjorde. 
1-1 i minut 56 och (det avgörande) 2-1 i minut 79. 3-1 kontrades in på tilläggstid när vi lyft upp hela laget.

Blir ingen större analys här, en summering av säsongen kommer senare men vi kan nog hålla med om att klyschan om att tabellen aldrig ljuger stämmer rätt bra. I vårt utsatta läge under hösten avslutade vi med fem raka förluster vilket naturligtvis gör det omöjligt att trolla till sig ett nytt kontrakt. Nej, det är bara att konstatera och acceptera att vi inte räckte riktigt till denna säsong...

Men även om vår sejour (den här gången) i trean blev kortvarig vill webred passa på att likt förbannat ge kred till hela truppen!
Säsongen har resultatmässigt varigt tjurig och motig i kvadrat men truppen har under hela tiden visat prov på jävligt bra inställning!
God stämning, bra närvaro på träningarna som varit fartfyllda och intensiva och en bra seriös inställning till matcherna.
Ni gjorde det enda man faktiskt kan begära, nämligen ert bästa! Sen räcker det inte alltid till i fotbollens värld men trots degradering kan och ska ni hålla hög svansföring!

Vi knyter nävarna och laddar för 2015, FORZA JÄRLA!

Mer info om vad som gäller framöver kommer i veckan. Vi har bl.a minst en match i Sthlm Cup att spela innan vi går på vila.
Träningen måndag är inställd så nästa träning blir på tisdag.
Sportspegeln
 
 
 
 
Stolta Sponsorer
https://www.svenskaspel.se/grasroten
Bingo Stockholm - Alla hallar