Här hittar du som är ledare information
Som är riktad till dig som ledare i Järla. Saknar du något här mejla till kansli@jarlaif.se
Träningstider gäller fram till midsommar!
2019-06-10 15:06
Ordinarie träningstider gäller fram till midsommar. Behöver ni träningstider efter midsommar måste ni kontakta kansliet så bokar kansliet upp detta åt er.

Sedan börjar träningstiderna att börja gälla från vecka 31, dvs 29/7.
Vad är status på dom "plogade" planerna?
2019-02-05 09:59
Från och med vecka 6 ska tre planer plogas men veckan börjar med avstängda planer.

På grund av ymnigt snöfall och stora variationer i temperaturer har man inte kunna ploga planerna som det är tänkt.
Anledningen är tillfrysning i mattan vilket innebär att granulatet följer med vid snöröjning.

Vi följer läget löpande och meddelar så fort vi vet status.
Vår uppskattning är att planerna inte öppnar denna vecka
Status på planerna finns som vanligt på hemsidan.

Nu når ni era lagsidor direkt via underdomäner!
2018-12-19 16:52
Ni når era lagsidor direkt genom underdomäner. Det blir därigenom lättare att sprida hemsidan till tex. nära och kära.

Ni når lagsidan genom er åldersgrupp samt jarlaif.se.Tex f07.jarlaif.se
Meddela kansliet om något inte fungerar eller att ni hamnar på fel sida.

Anmälan öppen till tränarutbildning!
2018-12-03 12:37
I Järla FK är vi måna om att alla tränare har relevant utbildning. Vi erbjuder därför kostnadsfri tränarutbildning.
Nu finns det möjlighet att anmäla sig till nästa års ledarutbildning C-diplom. Det finns några alternativa datum.

C-diplomsutbildningen är det första steget i SvFF:s tränarstege. Har man aldrig gått en tränarutbildning tidigare ska man alltså börja med den här utbildningen.

För er som tränat ett lag en tid ska ha gått denna utbildning för att senare gå B-diplom.

Upplägg: C1 (fysisk träff) + Hemuppgifter + C2 (fysisk träff)

Passa på att anmäla er i tid då dessa kurser snabbt blir fulltecknade.
Man anmäler sig till respektive dag C1 & C2

Ange att föreningen betalar vid anmälan
För er som klarat av C-diplom finns även B-diplom öppen för anmälan.

Tillfällen:

27/1 & 17/2, arrangör Boo FF

9/3 & 30/3, arrangör Älta IF

28/4 & 12/5, arrangör Saltsjöbadens IF

17/2 & 17/3, arrangör Hanvikens SK

Innehåll:
Med barnen i fokus, barns utveckling, beskrivning av spelet, barnfotboll och lärande, att kunna och förstå fotboll, lek, fysisk träning i barnfotbollen, planering, tränarens förhållningssätt under match, koordinationsövningar och lekar, träningsprogram.

Viktigt om nya spelformer och anmälan till Sanktan!
2018-12-03 11:21
Nya spelformer inför 2019. Ni hittar länk till dessa nedan. Ni hittar också länk till anmälningsformulär till Sanktan 2019.

Vi har påbörjat anmälan till Sanktan 2019. Jag har fått in flera anmälningar från er men jag skulle vilja samla dom via två formulär istället. Detta för att säkerställa anmälningarna.

Sista anmälningsdag är 13/12 och vi vill bara ha en anmälan per trupp.

Vi har skapat två separata anmälningsformulär för Sanktan 2019.

För er med barn 8-9 år födda 201 & 2011 spelar dessa grupper 5 mot 5. Ingen nivåindelning i dessa grupper.

Anmälan 8-9 år (10, 11)

För barn 10-12 år, dvs trupper födda 2009, 2008 och 2007.

Dessa grupper spelar så kallade liten eller stor 7 mot 7 nästa säsong i serier som heter lätt, medel eller svår.

Anmälan 10-12 år (09, 08, 07)

För barn 13-19 år, alltså födda 2006 och äldre. Dessa grupper spelar antingen liten eller stor 9 mot 9 eller 11 mot 11. Serierna heter division 1 till 5.

Anmälan 13-19 år (06, 05, 04, 03, 02, 01-00)

Vi emotser era svar snarast då vi anmäler vart efter.

Länk till Stockholms fotbollsförbunds riktlinjer för val av nivå

Nya spelformerna

Det råder fortfarande oklarheter hur Nacka kommun kommer hantera dom nya planerna och målen och vi kommer informera om det så fort vi vet något.

Klart är dock att alla matcher kommer spelas oavsett och att det kommer vara godkänt att spela på "gamla planen" om det inte finns något alternativ.