Här hittar du som är ledare information
Som är riktad till dig som ledare i Järla. Saknar du något här mejla till kansli@jarlaif.se
Viktigt! Tältet avstängt!
2019-06-13 11:48
Hej alla
På grund av hål i taket av tältet så har man stängt det med omedelbar verkan.Det betyder att kvällens träningar i tältet måste ställas in (eller alternativ träning)

Man räknar med att behöva hålla stängt torsdag-lördag vilket även påverkar lördagens matcher.

/Kansliet
Träningstider gäller fram till midsommar!
2019-06-10 15:06
Ordinarie träningstider gäller fram till midsommar. Behöver ni träningstider efter midsommar måste ni kontakta kansliet så bokar kansliet upp detta åt er.

Sedan börjar träningstiderna att börja gälla från vecka 31, dvs 29/7.
Vad är status på dom "plogade" planerna?
2019-02-05 09:59
Från och med vecka 6 ska tre planer plogas men veckan börjar med avstängda planer.

På grund av ymnigt snöfall och stora variationer i temperaturer har man inte kunna ploga planerna som det är tänkt.
Anledningen är tillfrysning i mattan vilket innebär att granulatet följer med vid snöröjning.

Vi följer läget löpande och meddelar så fort vi vet status.
Vår uppskattning är att planerna inte öppnar denna vecka
Status på planerna finns som vanligt på hemsidan.

Nu når ni era lagsidor direkt via underdomäner!
2018-12-19 16:52
Ni når era lagsidor direkt genom underdomäner. Det blir därigenom lättare att sprida hemsidan till tex. nära och kära.

Ni når lagsidan genom er åldersgrupp samt jarlaif.se.Tex f07.jarlaif.se
Meddela kansliet om något inte fungerar eller att ni hamnar på fel sida.

Anmälan öppen till tränarutbildning!
2018-12-03 12:37
I Järla FK är vi måna om att alla tränare har relevant utbildning. Vi erbjuder därför kostnadsfri tränarutbildning.
Nu finns det möjlighet att anmäla sig till nästa års ledarutbildning C-diplom. Det finns några alternativa datum.

C-diplomsutbildningen är det första steget i SvFF:s tränarstege. Har man aldrig gått en tränarutbildning tidigare ska man alltså börja med den här utbildningen.

För er som tränat ett lag en tid ska ha gått denna utbildning för att senare gå B-diplom.

Upplägg: C1 (fysisk träff) + Hemuppgifter + C2 (fysisk träff)

Passa på att anmäla er i tid då dessa kurser snabbt blir fulltecknade.
Man anmäler sig till respektive dag C1 & C2

Ange att föreningen betalar vid anmälan
För er som klarat av C-diplom finns även B-diplom öppen för anmälan.

Tillfällen:

27/1 & 17/2, arrangör Boo FF

9/3 & 30/3, arrangör Älta IF

28/4 & 12/5, arrangör Saltsjöbadens IF

17/2 & 17/3, arrangör Hanvikens SK

Innehåll:
Med barnen i fokus, barns utveckling, beskrivning av spelet, barnfotboll och lärande, att kunna och förstå fotboll, lek, fysisk träning i barnfotbollen, planering, tränarens förhållningssätt under match, koordinationsövningar och lekar, träningsprogram.