Välkommen till Järlas pojkar födda 2011!
Välkommen till Järla IF P11s sida! Vi är ett glatt gäng som gillar fotboll och att ha kul tillsammans.

Vill du träna och spela med oss?
Välkommen att anmäla dig via denna länk eller kontakta kansliet om du har frågor.
Vilken härlig avslutning på terminen!
2019-06-18 21:42
Vilken jättehärlig avslutning med stafetter, fotbollsmatch och fint fika! Tack alla som kom och som hade fixat saft och Festis och bakat så gott! Nu är det välförtjänt sommarlov till augusti när vi drar igång träningar och matcher i Sanktan igen.
Sista matcherna för terminen spelade
2019-06-09 22:32
Då var vårterminens matcher i Sanktan spelade. Vad kul det har varit och vilken utveckling alla killar har haft! Innan sommarlovet drar igång har vi en träning och en gemensam avslutning, match kör vi i august igen.
Fokus på att få till effektiva samlingar under träningarna
2019-06-03 20:28
Martin, Johan, Branko och George berättar om en övning för fokuserade spelare
Vi har under de senaste träningarna fokuserat på samlingarna före, under och efter träningen. När tränarna blåser i pipan släpper vi bollarna och sätter oss tysta och lyssnar. Det gör att vi snabbare kan komma igång och bedriva en effektivare träning.
Premiären avklarad
2019-04-28 22:01
Här ser vi Järla röd som spelade mot Sickla i tältet under lördagsförmiddagen.
Våra tre lag kämpade hårt och gjorde fina insatser under premiärhelgen av S:t Eriks-cupen. Tack alla som kom och stöttade våra barn.

Första uteträningen!
2019-04-02 20:32
Vilken härlig träning det var i solen! Men kallt var det!! Uppspelta killar som fått matchtröjor.