Välkommen till Järlas pojkar födda 2011!
Välkommen till Järla IF P11s sida! Vi är ett glatt gäng som gillar fotboll och att ha kul tillsammans.

Vill du träna och spela med oss?
Välkommen att anmäla dig via denna länk eller kontakta kansliet om du har frågor.
Inomhusträningen igång
2019-11-12 07:00
Bild 1. Barnens anteckningar från värderingsövningen. Bild 2. Barnen antecknar i mindre grupper. Bild 3. Vi spelar match (3 mot 3)
Nu är vi äntligen igång med inomhusträningarna i Järla skola. Det blev en lyckad premiär där vi förutom fotboll också spelade spökboll.

Vi genomförde också en övning där barnen själva fick formulera och bestämma hur de vill att vi ska vara mot varandra och vilka regler som ska gälla när vi spelar och tränar. Vi sammanfattade sedan gemensamt de tre viktigaste punkterna som vi är överens om ska gälla framöver.

Här är resultatet från övningen:

Hur vill vi vara mot varandra på och utanför planen?

• Vi peppar varandra istället för att klaga.
  • Vi är snälla och schyssta mot varandra och våra motståndare.
  • Om vi släpper in mål stöttar vi varandra.

Regler under träningar

• Vi kommer i tid till träningen.
  • Vi lyssnar och håller i bollarna när tränarna pratar.
  • När vi tränar är vi fokuserade på träningen.
Höstsäsongen igång
2019-09-02 22:25
Brännboll i Nyckelviken och taktiksnack inför en match
Nu är äntligen fotbollen igång igen och de första veckorna har visat en fantastisk utveckling hos killarna. Vi har också hunnit med att välkomna Folke till laget, spelat brännboll med föräldrarna och kämpat framgångsrikt under de inledande matcherna.

Vilken härlig avslutning på terminen!
2019-06-18 21:42
Vilken jättehärlig avslutning med stafetter, fotbollsmatch och fint fika! Tack alla som kom och som hade fixat saft och Festis och bakat så gott! Nu är det välförtjänt sommarlov till augusti när vi drar igång träningar och matcher i Sanktan igen.
Sista matcherna för terminen spelade
2019-06-09 22:32
Då var vårterminens matcher i Sanktan spelade. Vad kul det har varit och vilken utveckling alla killar har haft! Innan sommarlovet drar igång har vi en träning och en gemensam avslutning, match kör vi i august igen.
Fokus på att få till effektiva samlingar under träningarna
2019-06-03 20:28
Martin, Johan, Branko och George berättar om en övning för fokuserade spelare
Vi har under de senaste träningarna fokuserat på samlingarna före, under och efter träningen. När tränarna blåser i pipan släpper vi bollarna och sätter oss tysta och lyssnar. Det gör att vi snabbare kan komma igång och bedriva en effektivare träning.