Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Välkommen till Järla pojkar födda 2011!
Välkommen till Järla IF P11:s sida! Här samlar vi nyheter, spelprogram och annat roligt som handlar om vårt lag.

Vill du träna och spela med oss?
Välkommen att anmäla dig via denna länk eller kontakta kansliet om du har frågor.
Träningsdag i Sickla
2020-08-17 10:10
Bad i Sicklasjön, taktiksnack i skuggan och spelövning.
Vi rivstartade höstsäsongen med en träningsdag på Sicklavallen. Vi tränade mellan 9 och 13 innan vi avslutade med ett bad i Sicklasjön för de som ville. Fokus på träningen var spelbredd och att få till positionerna nu när vi mer och mer går över till 7-manna.

Väldigt givande att kunna jobba fokuserat med killarna under några timmar, både fotbollsmässigt men minst lika viktigt för lagsammanhållningen när vi också gör saker utanför fotbollsplanen.

Det var en jättelyckad dag och killarna kämpade tappert trots det varma vädret.

Bilder från sommaravslutningen
2020-06-11 06:47
Den 10 juni hade vi vårsäsongens sista träning och det firade vi med glass och tävlingar mellan barn och tränare. Kvällen till ära hade vi tränare tagit på oss finkläderna och vi fick bland annat se  Zlatan, Viktor Nilsson Lindelöf och en hippie-basketspelare.

Det blev en härlig kväll med mycket skratt och en del gråt (vinnarskallar...) men efter att vi avslutade med glass gick nog alla förhoppningsvis hem med ett leende på läpparna.

Tack för en härlig vårsäsong och nu blickar vi framåt mot hösten där vi fortsätter i Sankt Eriks cupen med 5-manna men mer och mer börjar växla över till förberedelser inför 7-manna. Redan på lördag 13 juni spelar vi vår första träningsmatch mot Värmdö i 7-manna, så spännande!

Träningsprogram över sommaren
Några av barnen fick med sig ett träningsprogram hem över sommaren som Carin förberett. Vi kommer mejla ut det till alla och det är såklart helt frivilligt att följa. Se det som inspiration och en möjlighet både för spelare och föräldrar att kunna följa.

Uppstart lördag 15 augusti
Boka redan nu in lördag den 15 augusti då vi planerar att starta upp höstsäsongen. Vi har bokat Sicklavallen hela förmiddagen och hoppas också kunna göra någon rolig aktivitet med killarna. Vi återkommer med mer information längre fram.

Glad sommar önskar
Martin, Markus, Carin, Johan, Therese, Adam och Tobias

Minnesanteckningar från föräldramöte
2020-04-15 17:32
Tack alla som kom till vårt föräldramöte trots snålblåsten ute på Nacka IP. Här kommer anteckningarna från mötet samt de dokument om regler och förhållningssätt som killarna tog fram själva i vintras.

Läs gärna extra noga delen om behov av kassör och sponsring där vi behöver hjälp av er.

Föräldramöte 14 april 2020.pdf »

/Tränarna genom Martin Sundman
Träning för P11
2020-03-10 20:29
Söndagens inomhusträning och måndagens träning i Tältet
Med den information och rekommendation gällande Corona som finns idag planerar vi att fortsätta med träningarna och delta i cupen som vi är anmälda till. Blir det några ändringar kommer det ut information som vanligt. Vid frågor om föreningens ståndpunkt hänvisar vi till kansliet.
Vi vill dock att alla tar sitt ansvar, vid minsta risk för smitta så står man över träningen helt enkelt.

Be gärna killarna visa en Cruijff-vändning förresten 😊
Inomhusträningen igång
2019-11-12 07:00
Bild 1. Barnens anteckningar från värderingsövningen. Bild 2. Barnen antecknar i mindre grupper. Bild 3. Vi spelar match (3 mot 3)
Nu är vi äntligen igång med inomhusträningarna i Järla skola. Det blev en lyckad premiär där vi förutom fotboll också spelade spökboll.

Vi genomförde också en övning där barnen själva fick formulera och bestämma hur de vill att vi ska vara mot varandra och vilka regler som ska gälla när vi spelar och tränar. Vi sammanfattade sedan gemensamt de tre viktigaste punkterna som vi är överens om ska gälla framöver.

Här är resultatet från övningen:

Hur vill vi vara mot varandra på och utanför planen?

• Vi peppar varandra istället för att klaga.
  • Vi är snälla och schyssta mot varandra och våra motståndare.
  • Om vi släpper in mål stöttar vi varandra.

Regler under träningar

• Vi kommer i tid till träningen.
  • Vi lyssnar och håller i bollarna när tränarna pratar.
  • När vi tränar är vi fokuserade på träningen.
Järla IF, 27/10 12:47
Järla IF, 21/10 17:24