Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta Och Hjärna

Välkommen till Järla pojkar födda 2011!
Välkommen till Järla IF P11:s sida! Här samlar vi nyheter, spelprogram och annat roligt som handlar om vårt lag.

Vill du träna och spela med oss?
Välkommen att anmäla dig via denna länk eller kontakta kansliet om du har frågor.
Minnesanteckningar från föräldramöte
2020-04-15 17:32
Tack alla som kom till vårt föräldramöte trots snålblåsten ute på Nacka IP. Här kommer anteckningarna från mötet samt de dokument om regler och förhållningssätt som killarna tog fram själva i vintras.

Läs gärna extra noga delen om behov av kassör och sponsring där vi behöver hjälp av er.

Föräldramöte 14 april 2020.pdf »

/Tränarna genom Martin Sundman
Träning för P11
2020-03-10 20:29
Söndagens inomhusträning och måndagens träning i Tältet
Med den information och rekommendation gällande Corona som finns idag planerar vi att fortsätta med träningarna och delta i cupen som vi är anmälda till. Blir det några ändringar kommer det ut information som vanligt. Vid frågor om föreningens ståndpunkt hänvisar vi till kansliet.
Vi vill dock att alla tar sitt ansvar, vid minsta risk för smitta så står man över träningen helt enkelt.

Be gärna killarna visa en Cruijff-vändning förresten 😊
Inomhusträningen igång
2019-11-12 07:00
Bild 1. Barnens anteckningar från värderingsövningen. Bild 2. Barnen antecknar i mindre grupper. Bild 3. Vi spelar match (3 mot 3)
Nu är vi äntligen igång med inomhusträningarna i Järla skola. Det blev en lyckad premiär där vi förutom fotboll också spelade spökboll.

Vi genomförde också en övning där barnen själva fick formulera och bestämma hur de vill att vi ska vara mot varandra och vilka regler som ska gälla när vi spelar och tränar. Vi sammanfattade sedan gemensamt de tre viktigaste punkterna som vi är överens om ska gälla framöver.

Här är resultatet från övningen:

Hur vill vi vara mot varandra på och utanför planen?

• Vi peppar varandra istället för att klaga.
  • Vi är snälla och schyssta mot varandra och våra motståndare.
  • Om vi släpper in mål stöttar vi varandra.

Regler under träningar

• Vi kommer i tid till träningen.
  • Vi lyssnar och håller i bollarna när tränarna pratar.
  • När vi tränar är vi fokuserade på träningen.
Höstsäsongen igång
2019-09-02 22:25
Brännboll i Nyckelviken och taktiksnack inför en match
Nu är äntligen fotbollen igång igen och de första veckorna har visat en fantastisk utveckling hos killarna. Vi har också hunnit med att välkomna Folke till laget, spelat brännboll med föräldrarna och kämpat framgångsrikt under de inledande matcherna.

Vilken härlig avslutning på terminen!
2019-06-18 21:42
Vilken jättehärlig avslutning med stafetter, fotbollsmatch och fint fika! Tack alla som kom och som hade fixat saft och Festis och bakat så gott! Nu är det välförtjänt sommarlov till augusti när vi drar igång träningar och matcher i Sanktan igen.