Järla IF Fotbollsklubb
Utveckling - Engagemang - Glädje

Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

Vi har passerat 1000 spelare och välkomnar alla till vår förening.

Vi erbjuder spel för alla åldrar i flera  nivåer.
Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!

Järla bytardag 14 mars
2020-02-16 12:28

Dags igen för den Järlas uppskattade bytardag, då man kan lämna in urväxta Järlakläder och fotbollsskor och fynda detsamma i storlekar man behöver.
Bytardagen går av stapeln i god tid innan säsongstarten, lördagen den 14 mars.

Välkomna till klubbhuset kl 09-15 och passa samtidigt på att träffa medlemmar från styrelsen.
Du kanske har frågor, förslag eller synpunkter som du vill prata om eller bara ta en fika!

Du kan lämna in kläder och skor i klubbhuset under hela veckan, från måndag 9 mars. Tvättat och rengjort såklart, så att nästa spelare som ska använda grejorna blir glad!
På lördagen kan man lämna in fram till kl 10.

Vi ses i klubbhuset 14 mars!
Problem med Mail och telefon
2020-02-14 11:46
Idag fredag har vi problem med både Mail och telefon.
Vi räknar med att detta är igång under Måndagen.

Kallese till Årsmöte 26/3 19.00!
2020-01-30 09:37
Ordinarie Årsmöte för verksamhetsåret 2019 hålls i klubbhuset den 26 mars kl 19.00 2020

Kom, var med o forma verksamheten i Järla!
Genom att närvara på årsmötet kan du vara med att påverka ekonomi och verksamheten i föreningen.

Efter mötet kommer vi prata ledarkläder och kort presentera kommunens planer för IP.

17 § Rösträtt samt yttrande- och förslagsrätt på årsmötet

Medlem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 15 år har rösträtt på möte.

Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud.

Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Dagordning för mötet

• Mötets öppnande
• Fastställande av röstlängd för mötet
• Fråga om mötet utlysts på rätt sätt
• Godkännande av dagordning
• Val av mötesordförande
• Val av mötessekreterare
• Val av protokolljusterare och rösträknare
• Styrelsens
–Verksamhetsberättelse för det gångna året
–Förvaltningsberättelse för det gångna räkenskapsåret
• Revisionsberättelse över styrelsens förvaltning under det gångna verksamhets- och räkenskapsåret
• Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser
• Fastställande av medlemsavgifter.
• Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhets- och räkenskapsåret
• Val av
–Föreningens ordförande för en tid av ett år
–Övriga ledamöter i styrelsen för en tid av två år framåt
–Revisor för en tid av ett år
–Två ledamöter i valberedningen för en tid av ett år
• Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner
• Fastställande av medlemsavgifter 2019
• Mötets avslutande

Efter mötet finns det möjlighet att ställa övriga frågor.

Dokument finns tillgängliga här eller via kansliet senast tre veckor innan årsmötet.

Anmälan till Knatteskolan 2020 är öppen!
2020-01-19 11:15
Nu kan du anmäla dig till knatteskolan 2020! Vi välkomnar pojkar och flickor födda 2014 & 2015 att anmäla sig på länken nedan.
Varje år har vi knatteskola för de yngsta lirarna, dom som är 6 år (födda 2014) samt barn fyllda 5 år (födda 2015), där vi spelar och leker fotboll med bollen i fokus.

Vi tränar traditionsenligt på tisdagar mellan klockan 17 - 18 på Nacka IP konstgräs.

Anmäl nu för att säkra er plats!

Läs mer och för anmälan via denna sida!

Välkomna!

Järla blir ännu starkare! Förstärkning på sportkontoret.
2020-01-16 13:49

Vi är glada och stolta över att få presentera Järlas senast värvning. Det är Victor Nelén som efter några år återvänder till sin moderklubb för att
bli en del i föreningen kommande satsning.

Victor kommer främst ansvara för föreningens juniorlag, tränarutveckling och utbildningsplan. Och kommer tillsammans med föreningens tränare utgöra en viktig stomme i förenings verksamhet. Nacka står inför en stor utveckling där Järla är den centrala och självklara föreningen att spela fotboll i.
Genom den satsning som nu görs så kommer vi tillsammans med våra duktiga ledare flytta fram vår position och fortsatt utveckla verksamheten.

Berätta lite kort om dig själv!
Jag är 27 år och uppvuxen Nacka. Jag kommer närmast från en roll som klubbchef i Jarlaberg, dit jag kom efter min ledarutbildning hos Hammarby. Jag har under mina ekonomistudier på Stockholms Universitet., också tränat lag i olika åldrar, bland annat som assisterande i Järlas P00

Hur kommer din nya roll att se ut?
Framförallt känns det som en fantastisk möjlighet att få jobba i en förening som jag själv representerat som både ledare och spelare.
Det är den förening som ligger mig varmt om hjärtat, och en tjänst som jag är väldigt glad och stolt över. Jag ska till att börja med se över den sportsliga delen av verksamheten.
Dels handlar det om att ta fram tydligare strategier och uppdatera föreningens utbildningsplan för att sedan implementera den i praktiken.
Så främst kommer jag vara tillgänglig ute på planen.
Jag kommer också som ansvarig för herrjunior och tillsammans med herransvarig, säkerställa att steget mellan och junior- samt seniorverksamheten fungerar på ett smidigt sätt. Det här är en chans som jag känner att jag inte kan tacka nej till!
Ett större uppdrag, i en större klubb!
Jag är riktigt taggad, och glad att vara tillbaka i min Nackaklubb.
Jag kommer dessutom till en klubb med fantastiska förutsättningar att göra något riktigt bra för fotbollen i Nacka och ser fram emot kommande satsning.

Välkommen till Järla Victor!
Parasportlaget Dream Team, 05/02 18:09
Herr Junior, 18/01 14:07