Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

I toppmenyn hittar ni våra lag, fotbollskolor, turneringar.
I vänstermenyn hittar ni mer information om oss.

Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!
2018-11-26 09:22
Gäller även övriga planer i Nacka

Joakim ny på kansliet
2018-11-02 09:05
Järla är glada att kuna presentera vår nya kanslist, Joakim Cedergren, som börjar på kansliet den 7 januari.
Joakim har erfarenhet från 4 år på kansliet i Ängby IF och har efter gymnasiet genomfört 3 år på Örebro universitet på utbildningen Management in sport and recreation.
Joakim kommer att presentera sig själv på ledarmötet den 14 november.
Nu påbörjar valberedningen sitt arbete!
2018-10-23 13:49

Järla IF:s fotboll behöver ett antal styrelseledamöter, styrelsesuppleanter, valberedning.

Det är ett tag tills årsstämman, men för att försöka uppnå bästa möjliga resultat vill vi i valberedningen starta vårt arbete så tidigt som möjligt. Valberedningens uppgift består i att förbereda valet och därmed förhindra ogenomtänkta och plötsliga personval på stämman.

Det är värdefullt för föreningen att ledamöter i första hand har insatsvilja, sunt förnuft och gott omdöme. Har man dessutom kunskaper/bakgrund inom t ex. ekonomi, kommunikation, marknadsföring, ledarskap, fotboll, föreningsliv etc. kan man fördela arbetsuppgifterna i styrelsen på ett logiskt och rationellt sätt, dvs man kan fokusera på det man kan bäst.

Att arbeta i styrelsen innebär 8-10 möten per år plus några timmars arbete mellan mötena beroende på uppgifter som ska hanteras.

Så:

- Om du har möjlighet att ställa upp och känner att du kan tillföra föreningen något; nominera dig själv

- Om du känner någon som du tror kan tillföra föreningen tipsa oss

Vi i valberedningen kommer att kontakta personen för att närmare undersöka hens intresse.

Järla IF:s fotbollsförening bygger på medlemmarnas engagemang. Vi måste tillsammans ständigt hitta de som vill göra en insats, göra skillnad. Annars står denna förening utan styrelse, suppleanter och valberedning.

Peter Schmid

peter.schmid@roplan.com

070 878 43 05

Marlene Yngves

marleneyngves@gmail.com

073 976 93 70

Höstens knattefotboll drar igång!
2018-08-13 10:20
Sommarlovet går mot sitt slut och under nästa vecka 21/8 drar vi igång höstterminens knattefotboll. Vi välkomnar alla gamla och nya fotbollsspelare till en ny halvlek.
Årets Smakis cup genomförd!
2018-06-11 11:59
Årets upplaga av Smakis Cup är genomförd

17 lag i åldrarna 6-7 år kom till avspark till Smakis Cup som spelades under några intensiva timmar i fotbollstältet under lördagen.
Cupen som spelades i en av dom nya spelformerna, 3 mot 3 i sarg och utan målvakt är en av Järlas årligt återkommande cuper.

Järla vill tacka spelare, ledare, föräldrar och arrangerande Herr-lag för en väl planerad och utförd cup.

/Kansliet