Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Här tar du dig till kalendern där du hittar alla våra lags matcher.

Börja spela

Här hittar du mer information om anmälan till vår förening.

Namnlöst dokument

Välkommen till Järla IF FK!

Välkommen till Sicklöns största fotbollsförening. Föreningen där alla är välkomna!

Hos oss är glädjen för fotboll i centrum och där var och en, kan utvecklas i sin takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomarn få uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

Järla följer Stockholms Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida.

Välkommen!

Ny kollektion samt webbshop!
2021-02-26 09:33
Hej alla spelare, ledare och föräldrar i Järla IF

Här kommer årets materialmail med många spännande nyheter!

Vi jobbar som ni vet med Craft som materialleverantörer och Intersport som återförsäljare. Tillsammans har vi tagit fram vår nya klubbprofil som ni hittar på vår hemsida under fliken > Om klubben > Klädprofil.

Profilen är framtagen i linje med vår ambition att profilera den satsning som sker i klubben.
Klubbfärgerna svart & vitt består givetvis och den kommer synas i vårt matchställ. Medan färgen för träningskläder blir grön för ungdom och grå för seniorer.

Vi tror att vi med detta kommer få en ny uppdaterad profil. Och att vi, i vårt samarbete med Hammarby, kommer få en tydligare identitet.

Webbshop & utprovning
Webbshoppen är öppen!

Alla kläder visas i klubbhuset där även provning kan göras innan beställning.
På grund av de restriktioner som nu råder ser vi över rutinerna för detta och information skickas separat.

Vi räknar med att shorts och strumpor kommer finnas att köpa i serveringen när den öppnar.

Det är också möjligt att prova och köpa kläder i Intersports butik i Farsta Centrum.

Vi eftersträvar en enkel hantering där du som medlem kan beställa direkt på webben och få kläderna efter det fraktalternativ du väljer av följande:
1. Hämta ut hos Postnord ombud 39kr, (fri frakt över 399kr)
2. Hemleverans via Postnord 79 kr
3. Hämtas i Intersport Butik 0 kr

För teampriserna gäller att man är Club Intersport medlem.
Är du inte medlem kan du bli det i butiken eller via denna länk Bli Club-medlem här!

Pengar till föreningen när du handlar!
Glöm inte att föreningskoppla Ert medlemskap till Järla IF på mina sidor, så ytterligare bonus tillfaller föreningen.

Lagbeställningar
Lagen kan såsom tidigare år göra sina egna beställningar. Detta görs direkt med Intersport.
Kontaktperson Mikael Axbom mikael.axbom@intersport.se

Såsom tidigare är det möjligt att trycka sitt lags sponsorer på träningskläder.
Detta sker i enlighet med föreningens regler och efter godkännande av sportkontoret. Efter godkännande från sportkontoret sköts beställning direkt via intersport.

2021-02-18 14:38

Anmälan öppen till Järlas fotbollsskolor 2021!
2021-02-04 13:57

Här hittar ni anmälningslänkar till våra fotbollsskolor 2021! Under fliken Fotbollsskolor hittar ni mer information.

Plantskolan

Tillsammans med Hammarby kan vi erbjuda möjligheten att delta i platskolan!

Plantskolan är till för spelare som vill lite mer än vad ordinarie verksamhet kan erbjuda. Plantskolan är även en mötesplats där man får möjlighet att träffa fler fotollspelare än sina kompisar i det ordinarie laget. Plantskolans instruktörer är externa ledare med erfarenhet där de flesta gått Hammarbys ledarakademiutbildning samt förbundsutbildningar.

Plantskolan är öppen för spelare i Järla och Hammarby födda 2008-2013

Järla+

OBS! START 12/2

Fredagen 12/2 startar extraträning i form av Järla+. Passen riktar sig till spelare som vill träna en dag extra i veckan.

Plusträning riktar sig till spelare födda 2006-2010

Camper

Järla arrangerar camper för de mest ambitiösa spelarna som söker extra och bra träning under loven. Spelarna kommer att instrueras av välutbildade tränare i den träningsmetodik som bedrivs dagligen i akademiverksamheten i Hammarby. Vi har ett begränsat antal platser så spelarna får maximal tid med våra instruktörer. Våra dagar är fokuserade mot träning och utbildning.

Våra camper riktar sig till spelare såväl som målvakter födda 2006-2013

Clinics

Järla erbjuder en fantastisk möjlighet till individuell inriktad träning med utbildade tränare. Dagarna är uppbyggda av två fotbollspass och ett teoripass. Spelarna kommer drillas och tränas med syftet att utveckla individens färdigheter. Spelarna tar sedan med sig övningarna och tränarnas tips hem för egenträning.

Våra Clinics riktar sig till spelare födda 2005 och äldre

OBS! Inga träningar idag måndag 25/1
2021-01-25 13:05
Samtliga fotbollsplaner och gymnastikhallar är stängda i Nacka kommun för spel idag måndag 25 januari.
Tältet öppnar imorgon tisdag 26/1.

Håll koll på trafikljuset på hemsidan som uppdateras dagligen om planerna är spelbara eller inte.
Status klubbhus & skadegörelse
2021-01-22 14:42
För att förbättra tillgänglighet och öka säkerheten bygger vi om klubbhuset. Under tiden har klubbhuset utsatts för skadegörelse.

Efter att brister i brandskyddet uppdagades så har vi inlett en ombyggnation för att säkerställa utrymningsvägar samt möjliggöra ny entré till sportkontoret.  Vi räknar med att därefter kunna öppna upp igen för full verksamhet.
Klubbhuset är helt stängt under byggtiden och räknar med att kunna öppna igen till mars.

Vi hoppas kunna öppna serveringen igen till april men förhåller oss till de rekommendationer och restriktioner som finns.

Klubbhuset har under januari utsatts för skadegörelse genom att flertalet fönster krossats. Om ni hör något snackas om detta så hör gärna av er.

P09, 09/02 20:48
Ledare, 02/02 13:47