Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

I toppmenyn hittar ni våra lag, fotbollskolor, turneringar.
I vänstermenyn hittar ni mer information om oss.

Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!
Landslagets fotbollsskola. Sista dagarna för anmälan för sommarens spel i blå/gult.
2019-05-10 11:42

För femtonde året i rad arrangerar Järla IF FK fotbollsskola under sommarlovets första vecka och vi har några platser kvar! men du tiden för anmälan går snart ut.

Även du som slutar skolan någon dag senare är välkommen mot reducerat pris.

Torsdagen 13 juni – Onsdagen 19 juni 09.00-15.00 med uppehåll för lördag och söndag.

Sommarfotbollsskolan sker i samarbete med Stadium, Adidas och Svenska Fotbollförbundet.

Fotbollsskolan riktar sig till barn mellan 7 och 12 år (födda 2012 – 2007) och är öppet till alla oavsett förening.

Verksamheten pågår torsdag-fredag samt Måndag-Onsdag 09.00 – 15.00 och vi kommer att ha ledare på plats mellan kl. 08.45 – 15.15.

Ledare är i år liksom tidigare år klubbens egna ungdomsspelare.

Priset är 1800 kr och för detta får du förutom en rolig fotbollsvecka, en T-shirt, en vattenflaska och en egen fotboll samt lunch och mellanmål.

Våra resurser är dock begränsade och vi kan tyvärr inte ta hand om allvarliga matallergier. Kontakta oss om du har frågor om det.

Antalet platser är begränsade och din plats bekräftas genom betalningen.

För information kontakta oss på:
kansli@jarlaif.se

med "LFS" eller "Landslagets fotbollskola" i ämnesraden

Avgiften ska betalas till Järla IF plusgirokonto 58988-7 eller
Swisha på 123 225 529-7 (Bokningsnummer eller barnets namn ska anges)

Det är viktigt att inte glömma bokningsnummer eller namn vid betalning

Anmälan är bindande men avbokningar kan göras fram till den 15 maj

Anmälan sker genom denna länk!

Järla IF Stadiumteamsales
2019-04-03 07:17, P06
Det är Stadium Sickla som säljer Järla kläder med det går också att beställa på nätet: https://www.stadiumteamsales.se/jarlaif/fotboll
Tänk på att för en extra belopp kan man markera kläderna med barnens initialer som kan vara värdefull då vi har alltid kläder som uteblir efter träningar och matcher.
Järla tränarna

Spela i Blågult! Välkommen till landslagets fotbollsskola i sommar!
2019-04-02 18:40

För femtonde året i rad arrangerar Järla IF FK fotbollsskola under sommarlovets första vecka.
Även du som slutar skolan någon dag senare är välkommen mot reducerat pris.

Ledare är i år liksom tidigare år klubbens egna ungdomsspelare.

Antalet platser är begränsade och din plats bekräftas genom betalningen.

För information kontakta oss på:
kansli@jarlaif.se

med "LFS" eller "Landslagets fotbollskola" i ämnesraden

Avgiften ska betalas till Järla IF plusgirokonto 58988-7 eller
Swisha på 123 225 529-7 (Bokningsnummer eller barnets namn ska anges)

Det är viktigt att inte glömma bokningsnummer eller namn vid betalning

Anmälan är bindande men avbokningar kan göras fram till den 15 maj

Anmälan sker genom denna länk!

.

Välkomna på Järlas klädbytardag lördagen 23 mars!
2019-03-15 16:55
Finns urväxta Järlakläder eller fotbollsskor hemma? Finns behov av att införskaffa kläder och skor i större storlek?
Då är det läge komma på Järlas bytardag lördagen den 23 mars.

Vi har alla garderober och lådor fulla av träningskläder och fotbollsskor som knappt är använda och som bara väntar på att komma till nytta.
Ta chansen att skänka, byta eller köpa nytt under Järlas klädbytardag.

Plats: Klubbhuset, konferensrummet en trappa upp
Tid: Kl 09-14. (OBS! Inlämning mot tillgodokvitto sker kl 09-10.)

Vill du skänka kan du göra det under hela veckan i avsedd tunna vid klubbhuset.
Denna tunna finns placerad till höger innanför grindarna vid klubbhuset, mellan den lilla entré-kuren och containern. Tunnan töms regelbundet.

Vill du byta eller köpa så gör du det under lördagen.

Kläderna ska självklart vara hela och rena, det samma gäller skor.

För de kläder/skor som man lämnar in under inlämnings-tiden på lördagen får man motsvarande tillgodokvitto att "handla" för under lördagen.
Intäkter från övrig försäljning av begagnade kläder/skor går till föreningen.
Kläder/skor som blir över efter bytardagen används till välgörenhet.

VÄLKOMNA!

Vill du förresten hjälpa till på plats på lördagen? Hör av dig till Petra Carlenarson, 070-4319207

Stöd Järlas ungdomsverksamhet – utan extra arbete.
2019-03-09 09:27
Det är hur lätt som helst att stödja ungdomsidrott och Järla IF fotbollsklubb. Alla kan göra detta, såväl föräldrar som mor- och farföräldrar, grannar, vänner och övriga supportrar.

ICA Maxi
Vår sponsor ICA Maxi Nacka skänker 1% av beloppet du handlar för när kopplat ditt ICA-kort. Alla kan göra detta, såväl föräldrar som mor- och farföräldrar, grannar, vänner och övriga supportrar. Skicka vidare till alla du känner som gillar Järla IF, breddidrott och som handlar på ICA Maxi Nacka.
Har du inte redan ICA-kort hjälper Kundservice på ICA Maxi Nacka dig med en ansökan.

Stadium
Om du har ett eget medlemskap på Stadium, så har du även möjlighet att stötta Järla IF!
Varje gång du handlar på Stadium privat, (Icke förenings produkter) så kan du ge 3% extra i bonus till Järla IF utan att påverka din egen bonus.
Tveka inte, var med och stötta Järla IF du med. Koppla ditt medlemskap genom denna länk.

Glöm inte! Att du alltid kan stödja Järla genom att uppge Järla IF i kassan när du handlar på Stadium Sickla!

Ditt stöd är mycket viktigt och pengarna går direkt tillbaka till ungdomsverksamheten!

U19, 24/05 20:18
U19, 22/05 22:45