Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.

Vi har passerat 1000 spelare och välkomnar alla till vår förening.

Vi erbjuder spel för alla åldrar i flera  nivåer.
Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!

Anmälan till Knatteskolan 2020 är öppen!
2020-01-19 11:15
Nu kan du anmäla dig till knatteskolan 2020! Vi välkomnar pojkar och flickor födda 2014 & 2015 att anmäla sig på länken nedan.
Varje år har vi knatteskola för de yngsta lirarna, dom som är 6 år (födda 2014) samt barn fyllda 5 år (födda 2015), där vi spelar och leker fotboll med bollen i fokus.

Vi tränar traditionsenligt på tisdagar mellan klockan 17 - 18 på Nacka IP konstgräs.

Anmäl nu för att säkra er plats!

Läs mer och för anmälan via denna sida!

Välkomna!

Järla blir ännu starkare! Förstärkning på sportkontoret.
2020-01-16 13:49

Vi är glada och stolta över att få presentera Järlas senast värvning. Det är Victor Nelén som efter några år återvänder till sin moderklubb för att
bli en del i föreningen kommande satsning.

Victor kommer främst ansvara för föreningens juniorlag, tränarutveckling och utbildningsplan. Och kommer tillsammans med föreningens tränare utgöra en viktig stomme i förenings verksamhet. Nacka står inför en stor utveckling där Järla är den centrala och självklara föreningen att spela fotboll i.
Genom den satsning som nu görs så kommer vi tillsammans med våra duktiga ledare flytta fram vår position och fortsatt utveckla verksamheten.

Berätta lite kort om dig själv!
Jag är 27 år och uppvuxen Nacka. Jag kommer närmast från en roll som klubbchef i Jarlaberg, dit jag kom efter min ledarutbildning hos Hammarby. Jag har under mina ekonomistudier på Stockholms Universitet., också tränat lag i olika åldrar, bland annat som assisterande i Järlas P00

Hur kommer din nya roll att se ut?
Framförallt känns det som en fantastisk möjlighet att få jobba i en förening som jag själv representerat som både ledare och spelare.
Det är den förening som ligger mig varmt om hjärtat, och en tjänst som jag är väldigt glad och stolt över. Jag ska till att börja med se över den sportsliga delen av verksamheten.
Dels handlar det om att ta fram tydligare strategier och uppdatera föreningens utbildningsplan för att sedan implementera den i praktiken.
Så främst kommer jag vara tillgänglig ute på planen.
Jag kommer också som ansvarig för herrjunior och tillsammans med herransvarig, säkerställa att steget mellan och junior- samt seniorverksamheten fungerar på ett smidigt sätt. Det här är en chans som jag känner att jag inte kan tacka nej till!
Ett större uppdrag, i en större klubb!
Jag är riktigt taggad, och glad att vara tillbaka i min Nackaklubb.
Jag kommer dessutom till en klubb med fantastiska förutsättningar att göra något riktigt bra för fotbollen i Nacka och ser fram emot kommande satsning.

Välkommen till Järla Victor!
Status uteplaner!
2019-12-02 11:02

Parasportlaget Dream Team
Dreamteam på Gotland!
2019-09-22 07:00, Parasportlaget Dream Team
Dream Team är på Gotland och spelar sista seriespelmatcherna!
Snart dags för sommarens stora äventyr!
2019-06-14 14:28

Snart åker 150 barn och ledare till Borlänge för att delta i en av Sveriges största fotbollsturneringar

Dalecarlia cup i Borlänge är med sina 400 anmälda lag en av Sveriges största turneringar.

Järla representerar i dom flesta åldersklasser och i år är det premiär för spelare födda 2008.

Som alla år bor vi i Maserskolan som ligger i direkt anslutning till sportfältet där allla matcher spelas.
Förutom mycket fotboll utlovas häng med kompisar och många spontanmatcher på skolans fotbollsplan.

Lycka till!
P18/19, 18/01 14:07