Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta Och Hjärna

Järla IF FK Sicklaöns största fotbollsklubb
Hej och välkommen till Järla IF Fotboll.
Vi har passerat 1000 spelare och välkomnar alla till vår förening.

Vi erbjuder spel för alla åldrar i flera  nivåer.
Varmt välkommen till Järla IF FK, här skapas historia sedan 1914!

Virtuell träning för alla spelare i Järla IF FK
2020-04-02 12:08

I dessa tider är det perfekt att gå ner på er lokala plan och köra individuell träning! Som en del av samverkan med Hammarby kan vi erbjuda alla våra ungdomsspelare virtuell fotbollsträning på Youtube, varje vardag kl. 17:00. Ta med en padda eller telefon och lyssna på instruktionerna. Hur lätt som helst! Det går såklart även att se passen i efterhand.


Samling till träningen sker kl.16:55 på Youtube. Spelarna ska ta med sig, Youtube, en boll och en fylld vattenflaska och ta sig till en plan yta. Konstgräs eller gräs är bäst, men det funkar även med grus eller asfalt. Spelarna kommer kunna träna helt själva, men det kan underlätta i de yngre åldrarna att ha med en familjemedlem eller liknade att hjälper er att hänga med i instruktionerna som kommer från mobilen. Träningen är inriktad på åldrar från åtta år och uppåt, men är man yngre kommer man kunna vara  med och göra de delar som man klarar av.


Hälsning till spelarna från Hammarbys tränare Stefan Bilborn & Joachim Björklund
Stefan
Jocke


Här hittar du den virtuella träningen
Sök på, Hammarby Fotboll Virtuell träning på Youtube eller så hittar ni träningen på denna länk

Ett tips- Att redan nu, söka upp den och börja prenumerera på den, så får ni notiser inför träningarna.

Har ni syskon eller vänner som spelar i andra klubbar, så får de såklart mer en gärna deltag på våra Youtube träningarna också. 


Mer individuell träning med Supercoach appen
För er som vill träna mer individuell träning så har vi även vårt träningsverktyg Supercoach. Där kan ni ta del av Supercoach träningsupplägg för individuell träning.  

All StFF:s tävlingsverksamhet skjuts upp med omedelbar verkan uppdaterad 2/4 11:00
2020-04-01 15:05
Uppdatering 2/4 11:00
Då uppgifterna från FHM tolkades på olika sätt har idag justerat beslutet enligt nedan.
Vad som gäller för träningsmatcher i Järla ber vi att få återkomma med.


StFF:s ledningsgrupp beslutade vid det dagliga mötet att vår tävlingsverksamhet tillsvidare skjuts upp till och med den 12 april.

Träning kan fortsätta.


Angående träningsmatcher hänvisar vi våra föreningar till FHM:s rekommendationer där det i skrivande stund står:

  • Om det är möjligt att anordna träningar och träningsmatcher utan att riskera sprida smitta kan aktiviteterna hållas, om inte bör de ställas in.


___________________________________________________________________________________
Under dagens presskonferens meddelade Folkhälsomyndigheten (FHM)
att de utifrån regeringens förbud, har kommit ut med nya rekommendationer.

Där står att matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper ska skjutas upp för att minska smittspridning av coronavirus. Precis som tidigare, följer Stockholms Fotbollförbund (StFF) regeringens förbud och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Detta innebär att all tävlingsverksamhet som administreras av StFF skjuts upp med omedelbar verkan.
StFF har haft fyra nivåer i sin krishanteringsplan när det gäller tävlingsverksamheten och i och med dagens rekommendationer från FHM, aktiveras Plan B som finnas att ta del av nedan.

Vi ber att få återkomma om hur detta påverkar träningarna

S:t Eriks-Cupen, Veteranserier, FJ19 Plan B

Matcher/omgångar som ställs in av StFF rapporterar vi som inställda.

Vi skjuter inte fram, vi schemalägger inte om. Det blir helt enkelt färre matcher.


När StFF beslutar att spel ska återupptas och något lag ändå inte vill spela, har laget rätt att lämna WO utan att bli behöva betala avgift. Fler WO kan lämnas utan att bli utesluten ur serien.Seniorserier Plan B – vid färre än 5 uppskjutna omgångar

Matcher i omgång 1-4 som blir uppskjutna på grund av beslut från StFF, planeras in under de fyra första helgerna efter seriens slut eller som veckoomgångar under hösten.


Division 4 herrar kan ha andra förutsättningar då slutdatum i denna serie beror på när SvFF vill inleda kvalet upp till Division 3 herrar. Ytterligare detaljer publiceras snarast.


När StFF beslutar att spel ska återupptas och något lag ändå inte vill spela, har laget rätt att lämna WO utan att bli behöva betala avgift. Fler WO kan lämnas utan att laget blir uteslutna ur serien.


Matcher i Stockholm Cup, Victoria Cup och JDM skjuts upp tillsvidare, vi återkommer med detaljer.

Uppdaterat om Coronavirus/Covid-19 2019-03-27 16:00
2020-03-27 15:53

I dagsläget så talar inget (annat än ev. restriktioner i antal personer) emot träningar i tältet. Kommunen har gjort en luftflödesanalys som visar på bra luftcirkulation. Inte som utomhus men klart bättre än i en sporthall. Smittrisken är dock minst lika stor som andra liknade sammankomster. Så det gäller att fortsatt vidta åtgärdar för att minska smittorisken.

Det betyder också att man i dagsläget planerar att fortsatt spela matcher i tältet.
Men idag har man beslutat om att det inte är tillåtet att samlas fler än 50 personer vid allmänna sammankomster och dit hör just fotbollsmatcher. Vid ett fotbolls- eller hockeyevenemang och friidrottstävlingar räknas endast publiken, inte idrottare och tränare, som deltagare 
Exakt hur detta kommer påverka får vi avvakta och se.

Vad det gäller träningar så är vår uppfattning att dessa inte faller under allmänna sammankomster. Men det kommer komma besked och riktlinjer framöver.
Vi kommer hålla er uppdaterade löpande.


Saxat från STFF

"Regeringen meddelade under fredagens presskonferens att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer nu blir förbjudna. Tävlingar och uppvisningar i sport och idrott räknas in under offentlig tillställning. Beslutet om att man förbjuder sammankomster med fler än 50 personer träder i kraft på söndag 29 mars. Stockholms Fotbollförbund inväntar mer detaljerade riktlinjer från Folkhälsomyndigheten när det gäller idrotten, men tillsvidare behöver varje individ, lag och förening ta ansvar för att följa förbudet. Detta kan innebära att matcher behöver spelas utan publik om spelare, ledare och domare vid t ex en 11v11-match vid en sammanräkning, bedöms bli fler än 50 personer."

Järla F06 välkomnar fler spelare!
2020-03-23 11:18
Vill du spela i vårt härliga gäng? Vi spelar matcher på medelnivå  i St Erikscupen och deltar i olika cuper. Järla är en etablerad förening med bred verksamhet, som nyligen har inlett ett samarbete med Hammarby IFs ungdomsverksamhet.

 

Vi vill gärna få in några fler spelare i laget. Som spelare i F06 blir du del av ett lag som spelar många matcher, har roligt, kämpar för varandra och utvecklas tillsammans.

 

Varmt välkommen att provträna med oss!

Kontakta Jonas Lundin på 073-382 37 95.

Framflyttat årsmöte!
2020-03-22 10:04
Styrelsen har beslutat att flytta fram årsmötet, enligt rekommendation från riksidrottsförbundet.

Exakt datum kommer fastställas med 4 veckor framförhållning.
Målsättningen är att årsmötet genomförs senast 31 maj.
Den nu valda styrelsen får vid ett beslut om framflyttat årsmöte ett fortsatt uppdrag att förvalta föreningen/kretsen fram till årsmötet.

Vid frågor kontakta föreningens ordförande.       
Nyheter från våra lag
 
Stolta Sponsorer
https://www.svenskaspel.se/grasroten
Bingo Stockholm - Alla hallar