Välkommen till Järlas Dam-U

Vill du ta ytterligare steg in din fotbollsutveckling är du välkommen till oss i Järla.Vi erbjuder fotboll på hög nivå i F16/19 samt rotation i seniorlaget div 3.

Kontakta Camilla Norström 0702-682577, camilla@norstrom.nu om du är intresserad eller har frågor.
Övriga kontaktpersoner hittar ni under kontakter i menyn.

Välkommen att kontakta Järlas kansli om du är intresserad att vara med på en spännande resa.
Kontakta lagledaren för mer information. Uppgifter till vänster i menyn.

Järla F03 är ett utvecklingslag som älskar att träna och spela fotboll.
Vi tränar tre gånger i veckan och spelar matcher och cuper så ofta det går. Hos oss får du utvecklas utifrån din egna nivå.

Vi tror på långsiktighet med utbildade ledare. Varje spelare ska utvecklas i sin takt, utifrån förutsättningar och behov.
2019 tar vi steget att bli Järlas juniorer F16/19.Vi kommer spela fotboll på hög nivå med rotation i Järlas damseniorer i div 3.

Registrera dig under "Anmäl ditt barn" så blir du kontaktad eller så kontaktar du lagledaren direket. Kontaktuppgifter hittar du i menyn.

"Stans bästa" välkomnar alla intresserade spelare till ett spännande 2019!

Futsal premiär!
2018-11-05 12:12
Det har blivit dags för F03 att premiärspela i seriesystemet för futsal. Vi spelar i F16-1. Premiären spelas nu på söndag mor Nacka Juniors i Tattbyhallen 19.00

Futsal är en helt nytt för oss men vi hoppas att det kommer bli ett roligt komplement till fotbollens utesäsong. Då Nacka kommun inte godkänt futsal som inomhussport så tilldelas vi inga särskilda tider för detta annat än till match. Vi kommer därför lösa träningen löpande och utifrån bästa förmåga.

Med oss i serien har vi "fotbollslag" från bland annat Boo, Älvsjö, Sickla och Hammarby men också rena futsal-lag såsom Nacka Juniors och Stockholm United.
Vi tror det kommer bli både roligt och lärorikt att ta oss ann ett helt nytt sätt att spela boll.

Vill du spela med Järlas Dam-U!
2018-06-04 12:27
För att vara väl förberedda för  kommande junior och seniorspel så söker vi flera spelare. Vi välkomnar dig som söker utmaningar och en spännande framtid.

Kanske är du nyinflyttad i kommunen eller så söker du större utmaningar?
Oavsett är du välkommen att höra av dig till oss.
Kontaktuppgifter hittar du under kontakt.

Välkommen!

Tappra kämpar har just klarat "Marathon"
2016-10-25 07:47
Glada segrare i mitten

Att köra en träningsmarathon bygger på talet 42.

Lag om två personer delar alla utmaningar, tex tiden de jobbar är 42/2 21min, varje övning de kör skall upprepas 42 per lag (fördelning sker fritt i laget). Det finns 42 kort med uppgifter som gör att varjé övning slumpas ut.

Vi avslutade med ett 400meters lopp också det fördelat på de två lagmedlemmarna.

Härligt kämpat och kul att ni kom trots kort varsel

Nackamästare 2015!
2015-10-19 09:48
Spelare i Nackamästerskapen 2015 Foto Karin Walgeborg
Nackamästare för tre året i rad, ett silver, ett brons, 22 gjorda mål och 5 insläppta är resultat av året Nackmästerskap.

För fem år sedans stod vi på Boovallen med 20 stycken 7-åringar för att spela första NM. Mycket har hänt sedan dess och sockerbitsfotbollen har utvecklas och i helgen spelades det sista Nackamästerskapen för våra 03or. Nästa år är helgen öppen för andra cuper.

Slutspelet inleddes med ett Järla-derby i en välspelad semifinal där Järla "Svart" drog det långa stråt efter straffdrama och fick möta Enskede i final. Där Enskede sparkade in 1-0 med minutrarna kvar. Järla Vit fick möta duktiga Hanviken i match om brons. En match vi vann med 3-1

Alla spelare med två undantag för sjukdom och skador kunde vara med i helgen då vi ställde upp med två helt jämna lag. Det visar vilken trupp vi har att jobba med!
Vi är inte förvånade över bredden då vi jobbar med den kontinuerligt och ser den utvecklas men extra roligt är det att se att alla göra sitt bästa.
Vinnare av cupen blev Enskedes duktiga tjejer.

Vi ses på träningen!
/Ledarna