Välkommen till Järla IF F05 2018

Nu är det slut på sommarlovet och höstens säsong 2018 är påbörjad. Vi trivs utmärkt med alla våra nya spelare, både från 04-laget och utifrån.

Alla i laget har spelat match eller varit med på träning i uppstarten. Vi inledde med en kickoff på höghöjdsbanorna i Lida där alla fick utmana sig utan markkontakt. En skogshajk planeras i september.

Vi tränar på tisdagar och torsdagar på Nacka IP, både i tältet och utomhus. Se kalender för träningstider och matcher. Kallelser skickas till alla aktiviteter och vi ber er att svara så snabbt det går för att underlätta för planering och ledare.

Sanktanserierna startar helgen vecka 16. Vi har två lag anmälda, 9-manna medel och 9-manna lätt. Som vanligt inga fasta lagindelningar utan alla kommer att spela i båda serierna men med tyngdpunkt i någon av dem utifrån var man befinner sig i sin utveckling. Vi kommer även att ha spelare med i 03:ornas lag då och då.
Så alltså dags att se över att skor och benskydd är lagom stora och inte spänner eller skaver obekvämt.

Vi har i sommar varit på följande cuper: Dalecarlia i Borlänge i juni och Winning Ground i Linköping i augusti. Roligt med mycket fotboll och skratt.

Under 2017 har vi tränat ca 2 gånger per vecka, spelat matcher i Sankt Erikscupen (9-manna och 7-manna), spelat lite träningsmatcher, rest till Borlänge och Dalecarlia i juni, spelat Nackamästerskapen i Älta i oktober och  Oktoberbollen i Spånga. Vi avslutade med en bejublad fotbollsgala. Alla spelare har utvecklats mycket under året och det är en god stämning i laget!

Välkommen att kontakta någon av oss ledare om du har några frågor eller funderingar. Vi är drygt 30 st 13-14-åringar i laget och 5 st ledare.

Nya som erfarna spelare är välkomna!

Ny lagbild F05
2018-10-08 21:37

Nya lagkamrater till F05
2017-12-12 22:33
Från och med december 2017 ingår alla spelare födda 2004 och 2005 i samma spelartrupp. Tilda, Claudia, Jessica, Moa R, Ella, Moa S, Love, Thea, Klara, Tova och Filippa hälsas varmt välkomna till F05.
Vi ser fram emot säsongen 2018 och att lära känna nya kamrater och medspelare.
God Jul och Gott Nytt År!
/Thomas, Johan, Gunilla, Jocke, Fredrik och Matilda
F05 Tar hem pokalen i Täbyblixten
2016-02-04 12:18
Glada vinnare håller i pokalen
Vilket härlig insats av F05 som med rätt inställning, glatt humör och kämparvilja, finspelade till sig en seger. Noll insläppta mål och med alla spelare som målskyttar var laget värdiga vinnare. I helgen åker andra halva iväg för att spela och ha kul, vi önskar dem lycka till!
Dalecarlia i Borlänge 30 juni - 3 juli
2016-01-21 23:19
I sommar är det dags för vår första större cup med resa och övernattning, Dalecarlia i Borlänge 30 juni-3 juli.

Järla står för anmälningsavgiften för lagen som ligger på ca 1500 kr per lag samt kostnaden för 2 ledare per lag.
Mer information angående anmälan, priser och dylikt kommer inom kort men prisbilden hamnar på ca 2 000 kr/spelare. Då ingår deltagaravgift, bussresa Nacka-Borlänge t/r, kost (frukost, lunch, middag, kvällsmål) och logi samt avslutningsmiddag.

Mer info inom kort.

Blixten cup 2016
2016-01-11 21:53
Vi kommer att spela med två lag i Blixten Cup i Täby, en tight och koncentrerad turnering som vi gillade mycket föra året.

Järla IF Svart - lördag 30 januari kl 14-16
Järla IF Vit - söndag 7 februari kl 18-20