Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till hemsidan för Järla IF F06
Träningsläger Nyköping april 2018
 
Träningstider hösten 2018
2018-08-02 21:28
Hej
Under sensommaren och hösten kommer vi att träna samma dagar och tider som vi gjort innan sommaren, dvs måndagar och onsdagar kl 19-20 på Nacka IP. 

OBS! Dock kommer vi att träna jämna veckor utomhus på planen uppe vid ishallen och udda veckor ”inomhus” i tältet.

Vi smyger igång måndag 6/8 för de tjejer som är hemma.

Vi kommer fortsätta att samarbeta en del med F05 och F07 under året. Det finns möjlighet för våra spelare att prova att träna med F05 och vi kommer att erbjuda spelare från F07 att träna med oss.

Hälsningar
Ledarna 
Skön sommar önskar ledarna F06
2017-07-08 13:21

Först ett stort tack till alla spelare som var med på Dalecarlia - tack för fyra fantastiska dagar! Grymt spel, härligt umgänge och många skratt. Tack också till alla föräldrar för hejande, peppande och stöttande. Vi ser redan fram emot nästa år.


Nu önskar vi alla tjejer en riktigt skön sommar, med mycket fotbollslek. Här kommer en läxa till er, som ger bra skjuts inför hösten.


Öva på att:


- Kicka. Använd fötter, knän och huvud. Slå ditt eget rekord! Du kan också kicka med markstuds mellan, det är kul att göra tillsammans med andra.

- Nicka. Studsa bollen i marken eller kasta upp den i luften och öva på att träffa bollen med huvudet. Också kul att köra när man badar, med en lättare boll.

- Finta. Öva in minst en fint riktigt bra. Det behöver inte vara en krånglig variant. Låt nån i familjen vara försvarare ;-)


Öva gärna lite varje dag, men åtminstone 20 minuter två gånger i veckan.


Vi ses i augusti igen!


Hälsningar

Petra, Jonas, Patrik, Danne och Tobbe

Träning och dusch i ett
2017-06-12 19:51
Hjälp vad blöta vi blev idag. Bra kämpat i ösregnet alla tuffa tjejer!
 
Tuff träning med tuffa tjejer
2017-04-25 13:10
De här tjejerna bangar inte i första taget. 18 stycken trotsade blåsten och det snöblandade regnet på måndagens träning. Imponerande!
 
Dalecarlia cup 29/6 - 2/7
2017-02-27 22:05

Hej,


I sommar kommer vi att åka till Borlänge och spela Dalecarlia cup, tillsammans med andra Järla-lag. Turneringen rekommenderas som första övernattnings-cup av Järla IF.


Datumen som gäller är 29 juni till 2 juli. Boka in detta i era kalendrar redan nu. Vi kommer att gå ut med en intresseanmälan i form av en kallelse inom kort för att kolla hur många som vill följa med. Detta för att veta hur många lag vi ska anmäla.


Vi hoppas också på föräldragruppen som har fått uppdraget att försöka dra in pengar till laget så att kostnaden per person kan bli lägre. Lagavgiften för Dalecarlia är 1500 kr och deltagaravgiften är 1300 kr/person.


Vi ser väldigt mycket fram emot att åka på detta äventyr med tjejerna!


Hälsningar

Tränarna F06 
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar