Välkommen till hemsidan för Järla IF F06
Träningsläger Nyköping april 2018

Fredagsfys före fredagsmys!
2019-05-09 10:17
Vad härligt det är med vår, även om den är lite kall just nu. Glädje och kämparanda på träningar och matcher värmer fint i alla fall.

Fotboll är ju en konditionssport och nu när våra fantastiska spelare är i den gyllene åldern för konditionsutveckling är det läge att jobba upp flåset. Matcherna är dessutom längre än tidigare (och ännu längre kommer de att bli framöver...).

Vi kommer därför att införa ett nytt träningspass. Välkomna på FREDAGSFYS!!!

Vi startar fredagen den 17 maj. Plats: Långsjön. Fokus kommer att vara intervaller och backträning, med inslag av styrka. Samling vid Blomsterlandet. Det är lätt att ta sig dit med buss (hpl Långsjöstrand och sen en kort promenad) eller cykel. Kallelse kommer!

Kläder efter väder och löparskor. Vi startar kl 17 - då hinner man lagom hem till fredagsmyset. Och pssst till alla föräldrar: varför inte ta några rundor själv runt sjön eller i nån backe samma tid?

Ledarna F06
Full fart på träningen!
2019-03-04 20:22
Det var ett glatt gäng som trotsade regnet ikväll på Myrsjö IP. Full fart och fokus i övningarna, snabba fötter, kvicka vändningar och vassa avslut. Den avslutande matchen innehöll fint samspel. Det lovar gott inför säsongen 2019!

Träningstider försäsong 2019
2019-02-03 14:41
Fr.o.m. vecka 6 till sista mars 2019

• Måndagar kl 19-20 utomhus på Myrsjö IP (plogas fr.o.m. vecka 6 - men endast träning vid snöfri plan)
  • Torsdag kl 18-19 i Saltängens Gymnastiksal (inomhus)
  • Lördagar kl 10-11 på Nacka IP1 (tältet)
Om man är osäker på om bollplanen på Myrsjö är spelbar eller ej (dvs snöfri) kan man titta på Järlas hemsida för att se vad som gäller.

// Ledarna F06

Skön sommar önskar ledarna F06
2017-07-08 13:21

Först ett stort tack till alla spelare som var med på Dalecarlia - tack för fyra fantastiska dagar! Grymt spel, härligt umgänge och många skratt. Tack också till alla föräldrar för hejande, peppande och stöttande. Vi ser redan fram emot nästa år.

Nu önskar vi alla tjejer en riktigt skön sommar, med mycket fotbollslek. Här kommer en läxa till er, som ger bra skjuts inför hösten.

Öva på att:

- Kicka. Använd fötter, knän och huvud. Slå ditt eget rekord! Du kan också kicka med markstuds mellan, det är kul att göra tillsammans med andra.

- Nicka. Studsa bollen i marken eller kasta upp den i luften och öva på att träffa bollen med huvudet. Också kul att köra när man badar, med en lättare boll.

- Finta. Öva in minst en fint riktigt bra. Det behöver inte vara en krånglig variant. Låt nån i familjen vara försvarare ;-)

Öva gärna lite varje dag, men åtminstone 20 minuter två gånger i veckan.

Vi ses i augusti igen!

Petra, Jonas, Patrik, Danne och Tobbe

Träning och dusch i ett
2017-06-12 19:51
Hjälp vad blöta vi blev idag. Bra kämpat i ösregnet alla tuffa tjejer!