Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Järla F06 välkomnar fler spelare!

Vill du spela i vårt härliga gäng? Vi spelar matcher på medelnivå  i St Erikscupen och deltar i olika cuper. Järla är en etablerad förening med bred verksamhet, som nyligen har inlett ett samarbete med Hammarby IFs ungdomsverksamhet.

Vi vill gärna få in några fler spelare i laget. Som spelare i F06 blir du del av ett lag som spelar många matcher, har roligt, kämpar för varandra och utvecklas tillsammans.

Följ oss även på Instragram: jarlaif_f06

Varmt välkommen att provträna med oss!
Kontakta Jonas Lundin på 073-382 37 95.
Tack våra sponsorer för hoodies
2021-03-10 23:06
Några av tjejerna i laget poserar med våra nya hoodies!

Äntligen har lagets snygga hoodies kommit⚽️🖤

Stort tack till våra sponsorer:

Bara för de tuffa!
2020-11-22 22:13
I mörker och lera jobbade vi oss upp för Hammarbybacken flera gånger ikväll. Vilka hårdingar! Att springa på en platt fotbollsplan kommer kännas så lätt.
Truppen på bild
2020-06-15 17:31

Kämparanda i regn och snö
2019-11-11 07:23
Sollentuna och Järla
I helgen matchtränade vi på stor 9-mot-9-plan med stora mål, i Novembercupen på Djursholms IP. Vi mötte tufft motstånd både från duktiga lag och från vädergudarna. Våra tjejer fick kämpa rejält och gjorde det verkligen. Hatten av!

Mest nöjda var vi med matchen mot vassa Åkersberga då vi hittade spelet och skapade press ända in i slutminut.
Nya träningstider (november och december 2019)
2019-10-29 21:13
Fr.o.m. vecka 45 fram till jul (november - december) tränar vi följande dagar och tider:

• Tisdagar kl 18-19 på Nacka IP1 (i tältet)
  • Onsdagar kl 19-20 på Nacka IP2 (endast träning vid snöfri plan)
  • Lördagar kl 11.30-13 i Duvnäs skolas gymnastiksal (inomhus) - första träning inomhus är lördagen den 23/11.
Om man är osäker på om Nacka IP2 är spelbar eller ej (d.v.s. snöfri) kan man titta på Järlas hemsida för att se vad som gäller.

// Ledarna F06