Välkommen till hemsidan för Järla IF F06
Träningsläger Nyköping april 2018

Kämparanda i regn och snö
2019-11-11 07:23
Sollentuna och Järla
I helgen matchtränade vi på stor 9-mot-9-plan med stora mål, i Novembercupen på Djursholms IP. Vi mötte tufft motstånd både från duktiga lag och från vädergudarna. Våra tjejer fick kämpa rejält och gjorde det verkligen. Hatten av!

Mest nöjda var vi med matchen mot vassa Åkersberga då vi hittade spelet och skapade press ända in i slutminut.
Nya träningstider (november och december 2019)
2019-10-29 21:13
Fr.o.m. vecka 45 fram till jul (november - december) tränar vi följande dagar och tider:

• Tisdagar kl 18-19 på Nacka IP1 (i tältet)
  • Onsdagar kl 19-20 på Nacka IP2 (endast träning vid snöfri plan)
  • Lördagar kl 11.30-13 i Duvnäs skolas gymnastiksal (inomhus) - första träning inomhus är lördagen den 23/11.
Om man är osäker på om Nacka IP2 är spelbar eller ej (d.v.s. snöfri) kan man titta på Järlas hemsida för att se vad som gäller.

// Ledarna F06
Full fart på träningen!
2019-03-04 20:22
Det var ett glatt gäng som trotsade regnet ikväll på Myrsjö IP. Full fart och fokus i övningarna, snabba fötter, kvicka vändningar och vassa avslut. Den avslutande matchen innehöll fint samspel. Det lovar gott inför säsongen 2019!

Skön sommar önskar ledarna F06
2017-07-08 13:21

Först ett stort tack till alla spelare som var med på Dalecarlia - tack för fyra fantastiska dagar! Grymt spel, härligt umgänge och många skratt. Tack också till alla föräldrar för hejande, peppande och stöttande. Vi ser redan fram emot nästa år.

Nu önskar vi alla tjejer en riktigt skön sommar, med mycket fotbollslek. Här kommer en läxa till er, som ger bra skjuts inför hösten.

Öva på att:

- Kicka. Använd fötter, knän och huvud. Slå ditt eget rekord! Du kan också kicka med markstuds mellan, det är kul att göra tillsammans med andra.

- Nicka. Studsa bollen i marken eller kasta upp den i luften och öva på att träffa bollen med huvudet. Också kul att köra när man badar, med en lättare boll.

- Finta. Öva in minst en fint riktigt bra. Det behöver inte vara en krånglig variant. Låt nån i familjen vara försvarare ;-)

Öva gärna lite varje dag, men åtminstone 20 minuter två gånger i veckan.

Vi ses i augusti igen!

Petra, Jonas, Patrik, Danne och Tobbe

Träning och dusch i ett
2017-06-12 19:51
Hjälp vad blöta vi blev idag. Bra kämpat i ösregnet alla tuffa tjejer!