Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Välkommen till Järla P05 2021

Välkommen till Järla P05!

Vi är ett lag bestående av 20 spelare vi tränar 3 gångar i veckan och deltar i Sanktan i div 1 och 2, samt cuper.  Tränarstaben består av sju personer med olika fokusområden, av dessa är vi tre tränare . Vi samarbetar med såväl Järlas juniorer som B-lag. Fokus ligger på bra laganda, hög kvalitet på träning och en tydlig idé och röd tråd mellan träning och match. Vi jobbar enligt Järlas spelidé och  utbildningsplan. Vi vill bidra till att killarna blir självständigt tänkande fotbollsspelare och goda lagkamrater. Vårt mål är att utveckla och förbereda spelare för att på sikt gå vidare till Järlas A-lag.

Vi söker spelare till Järla P05!
2020-10-15 13:56

Kontakta oss direkt eller maila och ange ditt namn, ålder, position, nuvarande klubb samt telefonnummer där vi kan nå dig.

Laget kommer under säsongen 2021 spela i div 1 och div 2 och ha ett utvecklat samarbete med Järlas Herr juniorer.

Välkommen att kontakta Rickard Wingemo eller föreningscoach Victor Nelén.

Huvudtränare

Rickard Wingemo

mob 0721948288

Föreningscoach

Victor Nelén

mail victor@jarlaif.se

Välkommen!

Ny tränare
2020-09-01 16:07
Vi kan nu meddela att vi förstärker vår ledarstab i P05 ordentligt inför 2021!. Rickard Wingemo ansluter som huvudtränare från Boo FF P05 akademi och leder laget tillsammans med nuvarande tränare André Gomez. Vi planerar att ha en stor stab runt laget, så killarna får bästa möjliga förutsättningar att fortsätta utvecklas. Samarbete med Herrorganisationen kommer fortsätta att utvecklats, där vi har redan nu har spelare som tränat och spelat med våra juniorer och seniorlag.

Vi har såklart tagit tillfället i akt och pratat med Rikard.

Berätta kort om dig själv!
Rickard Wingemo 54 år, uppvuxen och bor i Nacka tre barn 29, 20 och 15 år, arbetar som Chef Försäljning på Movestic ett tjänstepensionsföretag. Hammarby och Liverpool är lagen som gäller, sen ligger Järla varmt om hjärtat då jag själv har spelat och varit tränare i Järlas olika lag. På fritiden åker jag gärna till Italien för mat, sol och bad, blir det Sverige så hänger jag gärna i fjällen, vintertid åker vi utför, sommartid med skräckblandad förtjusning Downhill.

Vad står du för som tränare?
Att aldrig stagnera att alltid försöka tänka nytt och utmana olika sanningar. Sen när det gäller ungdomslag så ser jag att mitt uppdrag är att utveckla dem som fotbollsspelare  och förbereda dem för A-lagsspel i framtiden.

Vilka lag har du tränat innan?
Jag har hunnit med en del och i olika roller som målvaktstränare, assisterande och huvudtränare. Jag började egentligen som målvaktstränare i Järlas P16 lag för 20 år sedan  De senast åren har jag varit i är Järlas A-lag i tre år, Hammarbys juniorer 1 år, instruktör Hammarbys plantskola, BOO FF P05 bredd 1 år och i år BOO FF:s 1 lag P05 1 år.

Vad ser du fram mot 2021 med P05?
Alltid lika kul att lära känna ett nytt lag och alla individer,  jag ser även fram emot att försöka bygga ett starkt team runt laget och att få till ett utvecklat samarbete med de andra åldersgrupperna. Vore otroligt kul om jag kan bidra till verksamheten så att vi kan locka fler spelare till Järla.
Men givetvis känslan när vi efter en tuff match avgör i 75 minuten och vi har spelat som ett lag en riktigt fin fotboll och får gå därifrån med tre poäng den är obeskrivlig.
Välkommen till Järla P05 2018
2018-09-18 10:55
Järla P05 efter ett träningspass med Oskar (huvudtränare).

NM 2017: Vilken kämpaglöd och fin fotboll av P05!
2017-10-16 11:28

Nackamästerskapen gick av stapeln för P05 under helgen och vi från ledarsidan var mycket imponerade av båda lagens insatser.

Lag Vit, där vi tyvärr hade en del skador, gjorde trots detta en suverän insats i en svår grupp mot FC Boo, "vinnande" Värmdö och Boo FF. Sällan har vi skådat en sådan kämpaglöd i de inledande tuffa matcherna, och vi får sedan avsluta med en 6-0 seger mot Boo FF efter att Arvid visat vägen med ett äkta hat-trick! Lag Vit slutar trea i gruppen och mötte Sickla, Jarlaberg och Boo FF under söndagen, och har fina och jämna matcher mot samtliga lag! Bra kämpat killar!

Lag Svart gick från klarhet till klarhet i sin grupp, och vann samtliga matcher i gruppspelet efter mycket stabila insatser av hela laget. Imponerande struktur och mogenhet i spelet! Under dag två möttes gruppettorna och laget levererade ytterligare en stark match då Sickla besegras med 4-0, men kanske ändå är revanschen mot Älta i andra matchen höjdpunkten! I sista matchen blev Värmdö för svår, men på det hela taget en mycket stark insats!

Sammantaget en mycket bra insats av hela gänget och nu blickar vi framåt mot Oktoberbollen om 2 veckor:)

Fin start på höstsäsongen i Sanktan!
2017-08-28 13:14

Efter ett par träningsmatcher mot Haninge och Jarlaberg och en hel fotbollsdag med taktik/träning var det dags för höstens första Sanktan matcher. Killarna var mycket taggade och det visade sig på plan. Vi har också tränat mycket teknik sista tiden vilket syns hos killarna, och de ser mycket trygga ut med bollen:) Järla Vit vann övertygande mot Ingarö med 2-0 där killarna uppvisade triangelspel och fina passar i djupet. Det kunde nog ha blivit lite fler mål med skärpa i avsluten! Järla Svart fick också en fin start borta mot Gustavsberg, där det blev seger med 3-1.

Bra kämpat Järla P05!