Välkommen till vår hemsida!

Här hittar du information om våra aktiviteter.

Vi har ca 30 killar i träning och deltar i många cuper. Vi spelar gärna utvecklande träningsmatcher. Vi spelar 9-manna.

Om du vill testa spel hos oss, så hör av dig till vår lagledare christer.hoog@ki.se

Välkommen till Järla P05!
2018-09-18 10:55
Järla P05 efter ett träningspass med Oskar (huvudtränare) i mitten!

Vi behöver flera målvakter!
2018-05-14 20:43
Är du född 2005, spelar eller vill spela målvakt och söker ett lag i Nacka området? Då är du välkommen att testa och spela med oss Järla P05 gänget! Vi är en grupp på ca 25 killar som vill utvecklas som fotbollsspelare i en härlig och rolig stämning. kontakta isåfall Arnaud Froment genom att skicka mail till Arnaud.froment@Telia.com
NM 2017: Vilken kämpaglöd och fin fotboll av P05!
2017-10-16 11:28

Nackamästerskapen gick av stapeln för P05 under helgen och vi från ledarsidan var mycket imponerade av båda lagens insatser.

Lag Vit, där vi tyvärr hade en del skador, gjorde trots detta en suverän insats i en svår grupp mot FC Boo, "vinnande" Värmdö och Boo FF. Sällan har vi skådat en sådan kämpaglöd i de inledande tuffa matcherna, och vi får sedan avsluta med en 6-0 seger mot Boo FF efter att Arvid visat vägen med ett äkta hat-trick! Lag Vit slutar trea i gruppen och mötte Sickla, Jarlaberg och Boo FF under söndagen, och har fina och jämna matcher mot samtliga lag! Bra kämpat killar!

Lag Svart gick från klarhet till klarhet i sin grupp, och vann samtliga matcher i gruppspelet efter mycket stabila insatser av hela laget. Imponerande struktur och mogenhet i spelet! Under dag två möttes gruppettorna och laget levererade ytterligare en stark match då Sickla besegras med 4-0, men kanske ändå är revanschen mot Älta i andra matchen höjdpunkten! I sista matchen blev Värmdö för svår, men på det hela taget en mycket stark insats!

Sammantaget en mycket bra insats av hela gänget och nu blickar vi framåt mot Oktoberbollen om 2 veckor:)

Fin start på höstsäsongen i Sanktan!
2017-08-28 13:14

Efter ett par träningsmatcher mot Haninge och Jarlaberg och en hel fotbollsdag med taktik/träning var det dags för höstens första Sanktan matcher. Killarna var mycket taggade och det visade sig på plan. Vi har också tränat mycket teknik sista tiden vilket syns hos killarna, och de ser mycket trygga ut med bollen:) Järla Vit vann övertygande mot Ingarö med 2-0 där killarna uppvisade triangelspel och fina passar i djupet. Det kunde nog ha blivit lite fler mål med skärpa i avsluten! Järla Svart fick också en fin start borta mot Gustavsberg, där det blev seger med 3-1.

Bra kämpat Järla P05!

Hösten är här
2017-08-14 11:38
I varje fall så startade tävlingssäsongen i helgen. Minitiger cup på gigantiska sportfältet i Skarpnäck. Naturgräs så långt ögat nådde gjorde det lite svårspelat för våra konstgräslirare. Det blev ändå målfest i spelformen 7-manna med 38 gjorda mål på 6 matcher. Vi summerar cupen som bästa lag med en liten pokal som Gabriel (lagkapten) får ställa i sitt rum. Bra kämpat Järla P05!