Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
Dam

Välkommen till Järla IF FK Dam
Dam

Inför säsongen 2021 fortsätter Järla sin satsning och 2021, spelar vi i div 3!

Det finns fortfarande plats kvar så funderar du på att byta förening eller att du är du sugen att snöra på dig skorna igen efter ett uppehåll. Vänta inte utan hör av dig direkt!

Ledare

Huvudansvarig: Camilla Norström 0702-682577
Assisterande: Rickard Messa
Lagledare: Ulf 0708-981011

Dam-organisationens Serier 2021
Damer div 3B
Stockholmsserien div 2

Futsal div 2

Futsal RFL

Träning

Vi tränar 2-3 gånger i veckan på Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. I vårt nyrenoverade klubbhus finns tillgång till gym, eget omklädningsrum, samlingslokaler, tvättstuga och mycket mer.

Arbetssätt

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi träna och lär ut fotboll enligt föreningens röda tråd, som sträcker sig från knatte till senior. På samma sätt ställer vi höga krav på tränare att ge varje enskild spelare bästa tänkbara förutsättningar att fortsätta utvecklas. Vi har en tydlig identitet som är viktig och vi förhåller oss till ett etablerat spelsätt i alla lag i damorganisationen.

Samarbete mellan klubbens damlag

Vi har sedan en tid, genomfört en satsning på tjejer . Vilket vi nu ser framgångarna av.

A-lagets målsättning är att etablera sig i div. 3 för att på sikt gå upp i div 2.
Genom samarbete med Dam U som spelar Stockholmsserien div 2 och Dam J som spelar Sanktan div 1, har vi en exklusiv möjlighet att erbjuda fotboll på flera nivåer. Damorganisationen, inklusive Dam J, består av ca. 70 spelare.

INTRESSERAD?

Är du 16 år eller äldre kan du inför 2021 söka till vår damorganisation! På grund av nuvarande restriktioner har vi haft begränsade möjligheter att provspela men dra dig inte för att höra av till till Ulf på sportkontoret ulf@jarlaif.se .

Danmark Sommarcup 2018
2018-04-03 18:42

Nu kör vi!
2017-03-06 21:15
Fotbollsväder i helgen !!

Nu kör vi!
Trevlig sommar!
2016-06-29 20:51
Lata sommardagar...
Nu har sista seriematchen före sommaruppehållet spelats och tillvaron övergår förhoppningsvis i ett lugnt och behagligt tempo.
Träningarna återupptas i augusti (se kalendern) och utmaningen blir att hålla igång under sommaren!

Med tillönskan om en skön och trevlig sommar till allihop :)

Träningstider
2015-12-18 19:33
Hej!

Ha en skön och avkopplande ledighet och ät mycket god mat.

Med tillönskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Anders, Dick och Sten

Träningar framöver
2015-10-25 15:23
Under höstlovet gör damlaget träningsuppehåll.
Från v.45 så tränar vi tisdagar och torsdagar kl 19.15 - 20.30, se i kalendern.

Väl mött då igen!