Bli medlem i Järla IF FK!

Referat Segeltorp- Järla IF Dam
2014-05-18 20:31

Fantastiskt fint fotbollsväder med strålande solsken, fin anläggning och trevliga Segeltorps If dam står som motståndarna i serieomgång 5.

Segeltorp inleder matchen bäst och det tar några minuter innan våra tjejer tar över matchen och börjar rulla boll. I ett snabbt fint anfall från backlinjen och upp kommer Mie till ett avslut som tar på en Segeltorps spelare och landar in i mål. Straxt därefter reducerar Segeltorp på en fint slagen frispark.

Några minuter innan halvtid kommer vi till i ett fint anfall och Mie är återigen påpassligt där och sätter 2-1 i nättaket, riktigt snyggt!

Halvtidspausen kommer lägligt och vi känner att det är vi som har bäst ork i den varma solen, trots att vi bara har två avbytare går vi in i andra halvlek och trummar på med vår spelplan. Av någon märklig anledning får Segeltorp en straff som ingen annan än domaren ser. Tyvärr reducering 2-2.

Spelet domineras sedan av slit och kamp i den stekande värmen och alla spelare gör en otrolig kämparinsats.

När 10 minuter återstår vinner vi boll på mitten och daglens spelgigant Mie lirar fram dagens snyggaste passning till Matilda som sätter segermålet 2-3.

En otrolig lagseger idag, all heder till samtliga kämpar som är värda denna seger till 100 %. Vi har för dagen ett nästintill nytt lag från föregående match med  bland annat 4 duktiga juniorer som gör strålande insats allihop.

Summeringen är att allt slit, alla fyspass och jobbiga träningar under vintern i kombinaton med att vi nu hittat spelet på marken gör att det är vi som vinner idag!

Vi tackar domaren, Segeltorps IF och publiken för en bra match.