Välkommen till Järla IF FK Dam

Välkommen till  Järla IF FK Dam

Vi spelar i Division 3 2018 och Futsal serien 2017/2018

Är du intresserad att spela med oss kontakta Dick, Sten eller Anders så berättar vi mer, se kontakter.

Vi söker fotbollsintresserade tjejer som vill träna 2-3 gånger/vecka och spela en match/vecka. Vi söker spelare till varje lagdel, målvakt, back, mittfält och anfall.

Provträning gäller from 9 November, se kalender.

Välkomna att provträna med oss under hösten.

Provträning Järla Dam 2018
2017-11-29 00:18
Hej Fotbollstjejer

Järla IF FK inbjuder intresserade fotbollspelare att komma och träna med oss i Järla Dam

Aktuella datum:
Januari: Onsdagar kl 19-20 konstgräs Nacka IP Tält inne.
Lördagar kl 16-17 inomhus sporthall Sats.

Plats: Inomhus i Stor Hall i Nacka eller Nacka IP Tält konstgräs inne.
Kontakt: Ring eller SMS:a Tränare Anders, Dick eller Sten, telnr se kontakt.

Målsättning: Vi söker målvakter (Finns målvaktstränare) samt ca 2-4  utespelare olika positioner till säsongen 2018.  Vi vill ha minst 15 fotbollsspelare/träning för då är det som roligast att spela fotboll i lag.
Hör gärna av dig så berättar vi mer om målsättning och träningsinnehåll.

Järla IF Dam: Vi spelar i Division 3. Tränar 2-3 gånger/vecka under fotbollssäsong. Vår träningsanläggning Nacka IP består av 2 konstgräsplaner, en ny 11 manna hall inomhus konstgräs. Vi spelar även i STFFs Futsalserie dvs vi gillar även inomhusfotboll för de som är intresserade.

Kommunikation: Nacka IP ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen, direktbuss. Kommer du med bil tar du Södra länken till Nacka Forum. Det tar max 15-20 minuter från samtliga södra närförorter.

Välkomna
Nu kör vi!
2017-03-06 21:15
Fotbollsväder i helgen !!

Nu kör vi!
Trevlig sommar!
2016-06-29 20:51
Lata sommardagar...
Nu har sista seriematchen före sommaruppehållet spelats och tillvaron övergår förhoppningsvis i ett lugnt och behagligt tempo.
Träningarna återupptas i augusti (se kalendern) och utmaningen blir att hålla igång under sommaren!

Med tillönskan om en skön och trevlig sommar till allihop :)

Träningstider
2015-12-18 19:33
Hej!

Ha en skön och avkopplande ledighet och ät mycket god mat.

Med tillönskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Anders, Dick och Sten

Träningar framöver
2015-10-25 15:23
Under höstlovet gör damlaget träningsuppehåll.
Från v.45 så tränar vi tisdagar och torsdagar kl 19.15 - 20.30, se i kalendern.

Väl mött då igen!