Välkommen till Järla IF P09!
Onsdagsträning i full gång!

Välkommen till Järla IF FK P09!

Vi är en stor grupp med c:a entusiastiska 60 killar och 8 engagerade huvudtränare. Vi tränar på Nacka IP på onsdagar klockan 17-18.

Är du intresserad eller har frågor, maila gärna Lagledare Therese Ros Detterfelt på jarlap09@gmail.com
Nackamästerskapen i full gång - följ oss!
2017-10-08 01:59

Nu är första dagens matcher på Nackamästerskapen avklarad, och alla lag har spelat vå matecher var. Vilket fint spel, massor av energi och laganda! Verkligen roligt att se. Och inte minst gott mod, trots vädrets makter inte var med oss. Imorgon fortsätter det och avslutas med pokalutdelning till var och en.

Som ni kanske märkt har vi börjat fylla vår hemsida med lite information och bilder. Vi kommer uppdatera med nyheter regelbundet och också lägga upp sådant som kan vara bra att ha hitta tillbaka till. Där ligger också lista på hela truppen, tränarna, matchscheman mm.

Vi har också lagom till Nackamästerskapenskapat ett Instagram-konto till laget. Där kommer ledare och tränare publicera inlägg från träningar, macther och annat. Följ oss på kontot "JarlaP09"!

Heja Järla!

P.S Har du frågor eller synpunkter om webb och instagram, kontaka gärna mig Therése Engström som är webbansvarig på: jarlap09@outlook.com

Dags för Nackamästerskapen i helgen!
2017-10-05 23:27

Nu i helgen den 7-8/10 går Nackamästerskapen av stapeln igen. För P09 spelas den på Järla IP och vi har fem lag anmälda. Varje lag spela fyra matcher, två på lördag och två på söndag.

Här finns vårt spelschema: spelschema.jpg ».

Här finns även karta över spelplanen: Plankarta över Nacka 5-manna P09.pdf »

Tack alla föräldrar som ställer upp under helgen! Alla behövs en helg som denna.

Här finns bemanningslistan, där ni både hittar instruktioner för era pass och telefonnummer till andra föräldrar om ni behöver nå varandra:Bemanning Nackamästerskapen 2017.xlsx »

Heja Järla!

Tack till våra sponsorer!
2017-10-05 22:24
Vi tackar våra sponsorer som bidrar till vår verksamhet för Järla P09!

Onsdagsträning fortsätter - fler tränare sökes!
2017-10-02 00:55

Onsdagsträningarna fortsätter under oktober, därefter kommer vi få en ny tid. Vi fortsätter utomhus så länge vädret tillåter. Vi är många barn i gruppen så fler tränare och hjälptränare som kan bistå under träningarna skulle behövas. Du behöver inte ha några förkunskaper!

Kontakta Lagledare Therese Ros Detterfelt på: jarlap09@gmail.com

Spelschema för Nackamästerskapen
2017-10-02 00:04

Nu är spelschemat för Nackamästerskapen klart! Vi har fem lag anmälda och varje lag spelar fyra matcher. Lagindelning får ni via kallelserna.