Här hittar du som är ledare information
Som är riktad till dig som ledare i Järla. Saknar du något här mejla till kansli@jarlaif.se
Grönt kort!
2018-04-23 08:21
Grönt kort för Fair Play är ett initiativ som fotbollsförbundet tagit fram för att hylla alla föredömen på våra fotbollsplaner runt om i Stockholm. Förbundet tycker det är viktigt att Fair Play lyfts fram på ett positivt sätt och att vi får tillfälle att hylla spelare som agerar enligt Fair play.

Grönt kort har på kort tid blivit en succé och en nyligen genomförd enkätundersökning påvisar att hela 47% anser att klimatet på fotbollsplanen i de yngre åldersklasserna har blivit mer positivt.

Alla kan inte kan få kortet under en och samma fotbollsmatch. Därför är rekommendationen att ledarna pratar ihop sig innan matchen påbörjas och ge tips till motståndarlagets ledare om en spelare som de kan ge kortet till om de nu själva inte hittar någon speciell som de gärna vill ge kortet till.
Det kan exempelvis vara en spelare som ofta är schysst och lever upp till kriterierna. På det sättet kan du som ledare hjälpa till och öka spridningen av korten inom ditt egna lag och kanske även hos motståndarlaget.

Nytt för i år är att Grönt kort även ges i 11-manna. Grönt kort har skickats direkt till kontaktpersoner för respektive lag.

/Kansliet
Tält, påsklov, huvudsäsong och annat!
2018-03-28 16:14
Hej alla ledare!

Kommunen har beslutat att tältet kommer stå kvar under hela året och även nästa Det innebär att alla matcher och träningar förlagda på Nacka IP1 kommer ske "inomhus".
Hur detta kommer påverka verksamheten i övrigt ber vi att få återkommer med.

Huvudsäsongen med nya träningstider gäller från och med 2/4. Kolla in tiderna under fliken ledare. Vi ber alla respektera varandras träningstider.
Ni som har bett o ändringar återkommer vi till.
Snöläget på Nacka IP 2 minskar för varje dag och med sol över påsk hoppas vi att den ska vara snöfri till veckan efter påsk.
Om ni inte meddelat att ni har påsklov så gör det omgående till kansliet.

Under påsken är alla planer stängda på grund av arrangemang.

Ni som ännu inte inkommit med beställning av matchtröjor/medlemspaket ber vi er göra det omgående.

Med det sagt önskar vi er alla en Glad Påsk!

Platser till C-diplom finnes!
2018-03-21 12:43
Det finns ett fåtal platser kvar till C-diplomutbildning som hålls av IFK Aspudden.
Information och anmälan genom följande länk.

Sportgruppsmöte 13/3 17.00!
2018-03-09 09:58
Välkommen på sportgruppsmöte!
Kanske är du intresserad att delta, kanske vill du framföra något eller kanske är du bara nyfiken.

Mötet hålls i klubbhuset 13/3 17.00-18:00
Meddela gärna kansliet innan isaac@jarlaif.se
5-Manna Manual
2018-02-19 15:38
Hej alla Järla ledare!

Nu har sportgruppen skapat en 5-manual för Järlas ledare!

Tanken med denna manual är att hjälpa inkommande och nuvarande 5-manna ledare inom föreningen.
Manualen innehåller den fysiska och psykosociala utvecklingen för barn mellan 6-9 år (5-manna) och hur vi i Järla vill att du ska förbereda och agera under träning och match för våra 5-manna lag.

Ta en en titt och komplettera denna manual med träningsbanken som sportgruppen skapade för er.

Sportgruppen kommer att be er ledare om feedback för manualen vid slutet av vårterminen.
Vi ska utvecklas tillsammans!

Hur går jag till väger för att hitta träningsbanken? (Via datorn)
1. Gå in på http://jarlaiffk.sportadmin.se/start/?ID=126613
2. Logga in med dina sportadmin uppgifter genom att klicka på triangel längst upp till höger på startsidan.
3. Högst upp på sidan finns det en menyrad, klicka på Ledare i mitten av hemsidan. Sedan klicka på fliken ledare.
4. På vänster sida finns det en menyrad, klicka på alternativet Dokument.
5. Klicka på mappen 5-manna-manual.

Ser konstigt ut på mobilen...
1.Gå in på http://jarlaiffk.sportadmin.se/start/?ID=126613
2. Scrolla längst ner på hemsidan och klicka på (gå till webversion)
3. följ samma instruktioner som finns ovanför.

Häfte
En hård kopia (litet häfte) av manualen kommer att erbjudas inom kort, mer info kommer.