Höstens knattefotboll drar igång!
2018-08-13 10:20
Sommarlovet går mot sitt slut och under nästa vecka 21/8 drar vi igång höstterminens knattefotboll. Vi välkomnar alla gamla och nya fotbollsspelare till en ny halvlek.
Isaac slutar på kansliet.
2018-07-31 11:16
Isaac som varit anställd sedan drygt 2017 har valt att söka nya utmaningar och kommer därmed vara ledig fram till sista arbetsdag.
Vi tackar Isaac för den tid som varit och önskar honom lycka till framöver!

Rekrytering av ersättare pågår. Läs mer om tjänsten här.
Järladagen byter dag!
2018-06-11 12:07
På grund av problem med planyta flyttas Järladagen till lördagen 6/10.
Ny information kommer inför denna dag.
Årets Smakis cup genomförd!
2018-06-11 11:59
Årets upplaga av Smakis Cup är genomförd

17 lag i åldrarna 6-7 år kom till avspark till Smakis Cup som spelades under några intensiva timmar i fotbollstältet under lördagen.
Cupen som spelades i en av dom nya spelformerna, 3 mot 3 i sarg och utan målvakt är en av Järlas årligt återkommande cuper.

Järla vill tacka spelare, ledare, föräldrar och arrangerande Herr-lag för en väl planerad och utförd cup.

/Kansliet
Landslagets fotbollsskola, sista chansen för anmälan!
2018-05-14 08:52

För fjortonde året i rad arrangerar Järla IF FK fotbollsskola under sommarlovets första vecka.
Även du som slutar skolan någon dag senare är välkommen mot reducerat pris.

Torsdagen 14 juni – Onsdagen 20 juni 09.00-15.00 med uppehåll för lördag och söndag.

Sommarfotbollsskolan sker i samarbete med Intersport, Adidas och Svenska Fotbollförbundet.

I år kommer vi ha tillgång till uteplan såväl som fotbollstältet så förutsättningarna är fantastiska.

Fotbollsskolan riktar sig till barn mellan 7 och 12 år (födda 2011 – 2006) och är öppet till alla oavsett förening.

Verksamheten pågår torsdag-fredag samt Måndag-Onsdag 09.00 – 15.00 och vi kommer att ha ledare på plats mellan kl. 08.45 – 15.15.
Det kommer finnas möjlighet att äta frukost på plats mellan 08.00-08.30 mot en avgift. Anmälan till det kommer separat.

Ledare är i år liksom tidigare år klubbens egna ungdomsspelare.

Priset är 1700 kr och för detta får du förutom en rolig fotbollsvecka, en T-shirt, en vattenflaska och en egen fotboll samt lunch och mellanmål.

Våra resurser är dock begränsade och vi kan tyvärr inte ta hand om allvarliga matallergier. Kontakta oss om du har frågor om det.

Antalet platser är begränsade och din plats bekräftas genom betalningen.

För information kontakta oss på:
kansli@jarlaif.se

med "LFS" eller "Landslagets fotbollskola" i ämnesraden

Avgiften ska betalas till Järla IF plusgirokonto 58988-7 eller
Swisha på 123 225 529-7 (Bokningsnummer eller barnets namn ska anges)

Det är viktigt att inte glömma bokningsnummer eller namn vid betalning

Anmälan är bindande men avbokningar kan göras fram till den 15 maj

Anmälan sker genom denna länk!

16 Juni Järladagen!
2018-05-07 14:13
Spela fotboll på lite annorluda vis.
Påminner om att redan nu lägga in 16 juni i era kalendrar då Järladagen går av stapeln. Järladagen arrangeras av Järla IF FK, med enda mål att bygga upp en gemenskap och en Järla-anda.

Passa på att ha terminsavslutning eller bara ha kul.

Program kommer senare men boka redan nu in denna dag för aktiviteter, grill och skönt häng.