Extra årsmöte 23/5!
2018-05-16 14:48
Extra årsmöte för verksamhetsåret 2018 hålls i klubbhuset den 23 Maj kl 19.30 2018 i Järla klubbhus.

Kom, var med o forma verksamheten i Järla!
Då ordinarie årsmötet inte kunde välja ordförande och ledamöter till styrelsen sköts detta till extra årsmöte.
Genom att närvara på årsmötet kan du vara med att påverka ekonomi och verksamheten i föreningen.

17 § Rösträtt samt yttrande- och förslagsrätt på årsmötet

Medlem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 15 år har rösträtt på möte.

Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud.

Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Dagordning för mötet

• Mötets öppnande
• Fastställande av röstlängd för mötet
• Fråga om mötet utlysts på rätt sätt
• Godkännande av dagordning
• Val av mötesordförande
• Val av mötessekreterare
• Val av protokolljusterare och rösträknare
• Val av
– Föreningens ordförande för en tid fram till ordinarie årsmöte, högst 1 år
– Ordinarie ledamöter för en tid om 2 år
– Revisor för en tid av ett år
• Mötets avslutande

Valberednings förslag
Ordförande på 1 år:
Håkan Amrén

Ledamöter på  2 år
Dan Smidt P04
Emilia Gabrielsson P02
Francisca Malfert Parasportlaget Dream Team (mixat lag)
Magnus Stangenberg P09
Mikael Nyman P01

Revisor
Mattias Kjellman P09

Efter mötet finns det som alltid möjlighet att ställa frågor till nya styrelsen.
Landslagets fotbollsskola, sista chansen för anmälan!
2018-05-14 08:52

För fjortonde året i rad arrangerar Järla IF FK fotbollsskola under sommarlovets första vecka.
Även du som slutar skolan någon dag senare är välkommen mot reducerat pris.

Torsdagen 14 juni – Onsdagen 20 juni 09.00-15.00 med uppehåll för lördag och söndag.

Sommarfotbollsskolan sker i samarbete med Intersport, Adidas och Svenska Fotbollförbundet.

I år kommer vi ha tillgång till uteplan såväl som fotbollstältet så förutsättningarna är fantastiska.

Fotbollsskolan riktar sig till barn mellan 7 och 12 år (födda 2011 – 2006) och är öppet till alla oavsett förening.

Verksamheten pågår torsdag-fredag samt Måndag-Onsdag 09.00 – 15.00 och vi kommer att ha ledare på plats mellan kl. 08.45 – 15.15.
Det kommer finnas möjlighet att äta frukost på plats mellan 08.00-08.30 mot en avgift. Anmälan till det kommer separat.

Ledare är i år liksom tidigare år klubbens egna ungdomsspelare.

Priset är 1700 kr och för detta får du förutom en rolig fotbollsvecka, en T-shirt, en vattenflaska och en egen fotboll samt lunch och mellanmål.

Våra resurser är dock begränsade och vi kan tyvärr inte ta hand om allvarliga matallergier. Kontakta oss om du har frågor om det.

Antalet platser är begränsade och din plats bekräftas genom betalningen.

För information kontakta oss på:
kansli@jarlaif.se

med "LFS" eller "Landslagets fotbollskola" i ämnesraden

Avgiften ska betalas till Järla IF plusgirokonto 58988-7 eller
Swisha på 123 225 529-7 (Bokningsnummer eller barnets namn ska anges)

Det är viktigt att inte glömma bokningsnummer eller namn vid betalning

Anmälan är bindande men avbokningar kan göras fram till den 15 maj

Anmälan sker genom denna länk!

16 Juni Järladagen!
2018-05-07 14:13
Spela fotboll på lite annorluda vis.
Påminner om att redan nu lägga in 16 juni i era kalendrar då Järladagen går av stapeln. Järladagen arrangeras av Järla IF FK, med enda mål att bygga upp en gemenskap och en Järla-anda.

Passa på att ha terminsavslutning eller bara ha kul.

Program kommer senare men boka redan nu in denna dag för aktiviteter, grill och skönt häng.

Hemmapremiär för damerna och derbydags för herrarna!
2018-04-24 12:52
I helgen spelar damerna sin hemmapremiär i fotbollstältet medan herrarnas derbymatch går av stapeln på Saltsjöbadens IP.

Järla herrar tar sig an Älta. Stärkta av sin vinst mot Syrianska-Eskilstuna i förra omgången, siktar man givetvis på derbyvinst.
Järlas damer har trots knapp förlust i förra omgången även dom, siktet inställt på vinst, i hemmapremiären.

Vi tror på en finfin fotbollshelg och önskar bägge lagen lycka till.

Speltider
Järla herr - Älta Saltsjöbadens IP Lördag 28/4 14.00
Järla dam - Skarpnäck Fotbollstältet Söndag 29/4 17.00

Kom och heja fram våra seniorer i helgen!

Herrlaget spelar årets första Derby!
2018-04-24 08:30
Derby mot Älta IF på lördag! Varmt välkomna! Entré 50:-
Matchprogram, kaffe, Bullar & Smakis finns självklart att köpa i fiket/entrén.

Slår vi publikrekord?

Stötta gärna Herrlaget genom att köpa ett säsongskort till säsongens alla hemmamatcher.
Detta kan ni göra på nästa hemmamatch eller om ni går in på fliken Säsongskort 2018 och läser mer.

Antal sålda säsongskort just nu: 23 stycken.

Forza Järla!

Följ oss även på Instagram där vi lägger upp bilder och kortare klipp från vår "vardag" - jarlafotboll_herr
Välkommen till landslagets fotbollsskola i sommar!
2018-04-23 14:26

Även du som slutar skolan någon dag senare är välkommen mot reducerat pris.

Ledare är i år liksom tidigare år klubbens egna ungdomsspelare.

Antalet platser är begränsade och din plats bekräftas genom betalningen.

För information kontakta oss på:
kansli@jarlaif.se

med "LFS" eller "Landslagets fotbollskola" i ämnesraden

Avgiften ska betalas till Järla IF plusgirokonto 58988-7 eller
Swisha på 123 225 529-7 (Bokningsnummer eller barnets namn ska anges)

Det är viktigt att inte glömma bokningsnummer eller namn vid betalning

Anmälan är bindande men avbokningar kan göras fram till den 15 maj

Anmälan sker genom denna länk!