Domarutbildning
Att prova vara domare är inte bara ett roligt sätt att utöka sitt engagemang inom sin favoritsport. Man får lära sig att leda andra ungdomar, ta ansvar och planera.

Att man dessutom har möjlighet att tjäna en slant gör ju inget!

Järla är mån om att ta hand om våra domare. Vi utbildar våra föreningsdomare i egen regi under ledning av förbundsutbildare.

För att få delta gäller det att under året fylla 14 år, d v s för 2017 vara född år 2003. Antalet platser är begränsat, om kursen blir fulltecknad fördelas platserna i första hand till födda 03 och i tur och ordning efter anmälningsdag.

Utbildningen är kostnadsfri för aktiva spelare i vår förening. Vårt krav på motprestation är att man dömer några matcher under året.

Vid återbud senare än 3 dagar före kursstart debiteras deltagaren hela kursavgiften, 495:-

Grundkurs för 5- & 7-mannadomare

* Att vara fotbollsdomare
* Regel- och tolkningsfrågor
* 5- och 7-mannafotboll

Datum: Lördagen 8 April 2017

Närvaro krävs hela dagen för att bli godkänd!
Tid: ca 09.00 - 16.00
Plats: Järla klubbhus

Anmälan till grundkurs görs genom detta formulär!

_________________________________________________________

**Flyttad*** Fortbildningskurs för 5- & 7-mannadomare

Vi tvingas tyvärr flytta datum på denna kurs. Vi återkommer med nytt datum när vi får det.

För att inte riskera missa få döma så rekommenderar vi er att anmäla er till den centrala kursen 13/4.

Anmäl via denna länk

Ange att det ska faktureras Järla.

Vi kan också kolla om det finns plats i Saltis 28/3. Kontata kansliet vid intresse.

För dig som tidigare gått grundkursen 2015/2016, vill man fortsätta döma måste man gå fortbildningskursen.

Datum: Måndag 20 mars
Närvaro krävs hela kvällen för att bli godkänd!
Tid: ca 17.00 - 20.30
Plats: Järlas klubbhus

Har du frågor om kurserna är du välkommen att höra av dig till Järlas kansli kansli@jarlaif.se eller telefon 08-716 76 43

Anmälan till fortbildning görs genom detta formulär!

Domarkurser 9- & 11-manna

Till dessa kurser hänvisar vi till Stockholms fotbollsförbund.

Nästa tillfälle blir våren 2018